Wil je hebben (of liever winnen): DEPLAY tablet met koptelefoon

09.01.2020 11:26
Beeld: Getty Images

Ben jij op zoek naar de ideale tablet waarbij jouw kindje op een leuke en speelse manier wordt uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen? Dan is de DEPLAY Kids Tablet dé tablet die je hebben wil. En nog beter: je kan ‘m winnen.

Natuurlijk, teveel schermtijd is nooit goed. Maar een tablet op z’n tijd is toch wel een lifesafer. Kan jij even koken, de was vouwen of een keer naar het toilet zonder pottenkijkers. Als je je mini zo tegelijkertijd ook spelenderwijs kan leren, is natuurlijk helemaal win-win. Dat je je dure tablet liever niet uitleent, snappen wij ook.

Hebben!

DEPLAY is dan tablet die je zoekt. De DEPLAY Kids Tablet is snel, kan tegen een stootje en is 100% Kids Proof. Bepaal zelf tot welke apps je kind toegang krijgt en hoe lang de schermtijd bedraagt. Daarnaast wordt de DEPLAY Kids Tablet geleverd met een stevige, maar zachte beschermhoes. Ideaal voor zowel je kind als voor jezelf.

Winnen!

En het beste van alles? Wij geven er niet alleen één weg (t.w.v. €199), maar doen er nog een DEPLAY Headphone (t.w.v. €40) bij. De DEPLAY Headphone is speciaal ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en superieure geluidskwaliteit. En het grootste pluspunt: als er dan Peppa wordt gekeken, hoef je het gehuil van George niet te horen.

Deze winactie is gesloten.

In samenwerking met Kek Mama