Wil je winnen: duurzame kleding van TET. Responsible Wear

03.08.2023 10:54

Hey mommy! Wanneer heb jij eigenlijk voor het laatst iets leuks voor jezelf gekocht? Goed nieuws: dit is je kans om iets moois voor jezelf te scoren, wij geven namelijk drie giftcards ter waarde van 150 euro weg van TET. Responsible wear.

Een mooi jurkje of sexy top voor een datenight, een omkeerbare bikini met leuke print die je kunt mixen en matchen, een mooi badpak voor die heerlijke zomerdagen op het strand of een fijne, nieuwe sportoutfit. De keuze is reuze bij TET. Responsible wear en misschien nog wel het allerbeste: alle items zijn hartstikke duurzaam én van hoge kwaliteit.

Over TET. Responsible wear

Lieke van Hulsbergen richtte TET. (een afkorting van het Franse tête-à-tête) in 2019 op. Ze schrok tijdens haar verre reizen van de hoeveelheid plastic in de oceaan en op het strand. Inmiddels woont ze op Bali, waar ook TET. ook geproduceerd wordt in duurzame fabrieken.

Waar het merk in het begin vooral focuste op swimwear, kun je bij dit duurzame merk nu ook terecht voor yoga- en sportoutfits én duurzame kleding, zoals mooie tops, jumpsuits, jurken en rokken. En het allerleukste: TET. is niet alleen duurzaam maar óók supervrouwelijk. Dan bedoelen we ook echt voor alle vrouwen. Sommige items zijn zelfs in 7(!) maten beschikbaar, van XS tot XXXXL.

Winnen

Heb jij ook gelijk zin gekregen om duurzaam te shoppen? Wij geven 3 cadeaubonnen t.w.v. 150 euro weg. Vul hieronder het formulier in en zorg dat je ons + TET. Responsible Wear @tet.responsiblewear) op Instagram volgt.
Deze winactie is gesloten

De winnaars krijgen 14 augustus bericht via de mail.