Op zoek naar de perfecte luiertas? Hebben wij voor je!

22.04.2024 09:00
Beeld: Instagram

Ben jij die trendy moeder die zowel functionaliteit als fashion hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij mogen 3x een prachtige luiertas van MAYAME weggeven, in een print naar keuze!

Laten we eerlijk zijn: als moeder wil je niet alleen een praktische, maar ook een mooie luiertas. De luiertassen van MAYAME zijn het allebei. Ze zijn handgemaakt in Europa en ontworpen met oog voor detail. Hier zijn een paar redenen waarom je absoluut verliefd zult worden op deze tassen (twv €129):

  • Gebruiksgemak én looks: MAYAME heeft een perfecte balans gevonden tussen functionaliteit en stijl.
  • Organisatorisch wonder: Met drie insteekvakken en een vak met ritssluiting aan de binnenkant, plus een extra insteekvakje aan de buitenkant, heb je altijd alles bij de hand.
  • Handig in gebruik: De magneetsluiting laat toe de tas met één hand te openen en sluiten – ideaal als je je andere hand vol hebt met je kleintje.
  • Perfect passend: De hengsels zijn groot genoeg om comfortabel over het handvat van de kinderwagen te passen.
  • Stijlvolle prints: Kies uit 4 schitterende prints, elk met een waterafstotende voering in een bijpassende kleur.

Hoe doe je mee?

Deze winactie is gesloten

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama