Ik ga op reis en neem mee… de koffers van MŌSZ natuurlijk!

13.06.2024 09:00

Of je nu een weekendje weggaat of de wereld rondvliegt, met deze stijlvolle kofferset van MŌSZ reis je voortaan in stijl. En leuk nieuws: wij geven vijf prachtige sets weg!

Deze kofferset bestaat uit een handbagagekoffer van 33 liter én een normale koffer met een inhoud van 95 liter. De koffers zijn gemaakt van duurzaam polycarbonaat en ABS, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage. Die kan dus wel tegen een stootje of wat kilo’s extra. 

Kleuren

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren:

  • Marshmallow
  • Blush Pink
  • Perfect Plum
  • Leopard prints

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op een kofferset? Schrijf je dan in via ons winformulier* en volg Kek Mama en MŌSZ op Instagram. De winnaars krijgen bericht via de mail.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.