In samenwerking met Kek Mama

Maak kans op kaarten voor déze gloednieuwe kerstfilm voor het hele gezin

08.12.2022 09:42

De kerstvakantie is natuurlijk heerlijk, maar die twee weken kunnen soms ook lang duren – helemaal als het bar en boos is buiten en je kinderen dwars zijn van het bankhangen of binnenspelen. Een middagje naar de bioscoop is dan altijd een goed idee, helemaal nu er een geweldig leuke film draait.

Tel een bosrijke omgeving, een sprookjesachtig hotel én bergen vol sneeuw bij elkaar op en je hebt een paar prachtige ingrediënten voor een heerlijke kerstfilm. Laat dat nou net het geval zijn bij de gloednieuwe familiefilm Hotel Sinestra. Al is het verhaal toch ook wel een tikkie spannend: tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst Ava (Bobbie Mulder) in een boze bui haar overbezorgde ouders (gespeeld door Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger) weg. Je gelooft het niet: de volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen.

Spannende expeditie

Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen écht alles doen wat ze zelf willen. Ha, en dat doen ze ook. Van pannenkoeken- en kussengevechten tot aan racewedstrijden met schoonmaakkarretjes. Maar dan ontstaat, opgezweept door de opmerkelijk kinderachtige Jonas, een gevaarlijke situatie waardoor het hele hotel zonder stroom komt te zitten. Middenin de winter. In de bergen. In de sneeuw. Ga er dan maar aan staan, helemaal omdat alle ouders nog steeds in geen velden of wegen zijn te bekennen. Er moet iets gebeuren, dus Ava en haar nieuwe vrienden gaan op een spannende sneeuwexpeditie en doen er alles aan om hun ouders terug te vinden – zodat ze hopelijk alsnog kerst kunnen vieren.

Winnen: bioscoopkaartjes

Prima uitje voor de kerstvakantie, dus. En het allermooiste: Kek Mama mag 5x 4 kaarten weggeven! Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen maar het onderstaande winformulier in te vullen. Alle winnaars krijgen na 10 december vanzelf bericht. Niet gewonnen, wel naar de film? Vanaf 14 december draait hij in de bioscoop. Hier kun je kaartjes bij jou in de buurt scoren. Let op: deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.