Dit wil je: de Beauty Cadeaubox t.w.v. €112,11 voor maar 24,99

22.12.2020 14:26

We hebben een nieuwe Beauty Cadeaubox met 78% korting samengesteld, als extra verwennerij voor de wintermaanden. Heerlijk voor jezelf of om iemand anders mee blij te maken, met de feestdagen bijvoorbeeld. Snel bestellen, want op = op.

Dit zit er allemaal in de box:

  • Mudmasky Leave-me-on Autumn Mask 40 ml t.w.v. € 39 Een recept op waterbasis met vocht – vasthoudende en wondhelende bloemen. De gel-achtige formule trekt snel in, hydrateert en helpt de huid te herstellen. Afspoelen is niet nodig.
  • Dr Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil 15 ml t.w.v. € 21,95 Deze gezichtsolie met Marok – kaanse roos zit vol mineralen en vitamines die de huid verjongen, vernieuwen en beschermen. De olie voelt niet vet aan en trekt binnen enkele seconden in.
  • Dr Botanicals Lemon Superfood All-in-One Rescue Butter 50 ml t.w.v. € 18,95. Droge huid? Deze voedende balsem helpt. Hij kan gebruikt worden als vochtinbrengende crème. De natuurlijke formule zit boordevol mineralen, antioxidanten en vitamines die samenwerken om een doffe, droge huid te verjongen.
  • Skin Chemists Rose Illuminating Glow Instant Hydrogel Eye Pad single pack t.w.v. € 14,95. Een verjongende oogbehandeling doordrenkt met extracten. Verfrist de huid onder de ogen voor een mooie, egale teint. De zachte oogkussentjes helpen het serum goed in te trekken voor een gehydrateerd en stralend resultaat.
  • Treaclemoon Sugared Grapefruit Sunrise Ceamy Shower Mousse 200 ml t.w.v. € 5,99. Verkwik de zintuigen tijdens het douchen met de geur van roze grapefruit. De douchemousse bevat verzorgende arganolie voor een soepele, streelzachte huid. De heerlijk ruikende formule verandert tijdens het douchen in een weelderig schuim.
  • Max White Charcoal Whitening Tandpasta 75 ml t.w.v. € 4,99. Zwarte tandpasta die tanden extra wit maakt. De actieve houtskool en minerale microdeeltjes reinigen de tanden en verwijderen tot 100% van de oppervlakkige vlek – ken binnen een week. De formule is klinisch bewezen en dagelijks gebruik is veilig voor het glazuur.
  • Colgate 360° Black Medium Tandenborstel t.w.v. € 2,79. Deze tandenborstel met houtskool bevat dunne slim-tip borstelharen voor een diepe reiniging tussen de tanden en langs het tandvlees.
  • Palmolive Natural Wellness Balancing Hemp Bodywash 250 ml t.w.v. € 3,49. De formule met hennepolie en kamille beschermt de huid met revitaliserende ingrediënten en 100% natuurlijke extracten. Geschikt voor de gevoelige huid.

Bestellen? Ga naar KekMama.nl/beautycadeaubox

Goed om te weten: je betaalt geen verzendkosten.