In samenwerking met Kek Mama

Meer maken van je favoriete, digitale foto’s? Zo doe je dat

03.04.2000 11:32

In de digitale wereld lijkt iedereen wel een fotograaf te zijn geworden. Van schattige kiekjes van je kinderen tot actiebeelden van je hond, en natuurlijk die onvergetelijke momenten van vakanties en concerten – onze telefoons raken er niet op uitgekeken.

De cloud puilt uit van al die herinneringen, en dat is natuurlijk superhandig, maar laten we eerlijk zijn. Die échte favoriete foto’s verdienen meer dan alleen maar te verdwijnen in de digitale mist van je telefoon. Het is tijd om die kiekjes tot leven te brengen. 

Ouderwets plezier

Herinneringen zijn kostbaar. Ze vormen de bouwstenen van ons leven, en het vastleggen ervan is niet alleen een manier om ze te bewaren, maar ook om ze te koesteren en te delen met degenen van wie we houden. Een foto zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt des te meer wanneer je ze tastbaar maakt.

Denk eens aan het plezier van het samenstellen van een persoonlijke verjaardagskalender, gevuld met de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Of wat dacht je van het maken van een prachtige wandcollage met gezinskiekjes die je elke dag met een glimlach begroeten? En vergeet niet het ouderwetse plezier van het inplakken van foto’s in een fotoalbum, een schat om doorheen te bladeren op een regenachtige middag. Ontwerp een telefoonhoesje waarmee je jouw telefoon (bijna) nooit meer kwijtraakt.

Herinneringen vieren

Meer maken van je favoriete foto’s? Dat kan bij Kruidvat. Met het brede assortiment aan fotoproducten, van afdrukken tot wanddecoratie en fotocadeaus, vind je altijd de perfecte manier om je herinneringen te vieren en vast te leggen. En het beste van alles? Momenteel biedt Kruidvat 25 procent korting op alle Kruidvat Merk fotoafdrukken, wanddecoratie en fotocadeaus. Deze actie is alleen online geldig en loopt tot en met 12 mei.

Of je nu online bestelt en je persoonlijke fotoproducten gratis ophaalt in de dichtstbijzijnde winkel, of liever direct met je fotoafdrukken aan de slag gaat bij de fotokiosk in de winkel, bij Kruidvat is het tastbaar maken van herinneringen appeltje eitje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kruidvat.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.