Deel zijn beste blunder en win een Vaderdag-ontbijtbox van Anne&Max

08.06.2021 12:06

Een handige vader is goud waard, maar met een blunderende vader heb je altijd lol. Deel de grappigste blunder van de vader in jouw leven met ons, of het nou je eigen vader is of die van je kinderen, en maak kans op een gíga ontbijtbox van Anne&Max

De tien leukste vaderblunders bundelen we in een artikel en worden beloond met een uitgebreide ontbijtbox van Anne&Max. In die box voor vier personen zit een sandwich met huisgemaakte eiersalade, tomaat en bacon, een Franse bio croissant met gezouten boter en fruitcompote, romige yoghurt, noten en vers fruit, een pure chocoladedadel en een energieshake van mango, sinaasappel, banaan, gember en lijnzaad. Dat scheelt jou deze Vaderdag weer croissantjes rollen en sinaasappels persen.

Lees ook

‘Wij zijn de kinderen vergeten op de parkeerplaats’, gilde ik tegen mijn man

Belangrijk: je kunt de ontbijtbox zelf afhalen op zondag 20 juni in een Anne&Max-vestiging bij jou in de buurt. Anne&Max vind je in Alkmaar, Amsterdam Houthavens, Amsterdam Oud West, Amsterdam The Style outlet, Amsterdam Zeeburg, Amsterdam Zuid, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag Fahrenheit, Den Haag Fred, Den Haag Kerkplein, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Leidschendam, Rotterdam, Utrecht Burgemeester Reiger, Utrecht Domkwartier en Zwolle. Vul in het onderstaande winformulier in welke stad jouw voorkeur heeft om de ontbijtbox op te halen. 

Wij kunnen niet wachten op al die verhalen van klungelige en tikje onbeholpen maar het o zo goed bedoelende vaders. 

Meedoen kan t/m 16 juni. 

De gegevens van de winnaars worden met Anne&Max gedeeld zodat de Anne&Max-vestiging van jouw voorkeur op de hoogte kan worden gebracht. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >