Abonneer je op ons YouTube-kanaal en maak kans op deze geweldige tas

30.11.2020 10:09
kek mama youtube

Kek Mama TV is hét YouTube-kanaal van Kek Mama, de #1 glossy voor moeders. Vijf dagen per week plaatsen we gloednieuwe video’s. Zo geeft presentatrice Kim Kötter wekelijks een exclusief inkijkje in haar wereld.

Hoofdredacteur Helene van Santen geeft (opvoed)advies in haar wekelijkse rubriek ‘Helene helpt’ én je kunt meekijken in de levens van mamavloggers Eline, Lisa en Mariëtte. Benieuwd naar de leukste pretparken of vakantiebestemmingen voor kinderen? In ‘Tried&Tested en ‘Eropuit’ test de redactie alles voor je. En als klap op de vuurpijl, geeft Kek Mama’s Sabine je ook nog praktische tips over mode en lifestyle.

 

Abonneer en win

Wil jij geen video missen? Abonneer je op het YouTube-kanaal van Kek Mama en maak meteen kans op een geweldige tas! De winnaars worden rechtstreeks onder de onze volgers getrokken.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kek Mama en ontvang twee keer per week een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox. En we verloten iedere maand geweldige prijzen onder de nieuwsbrief abonnees >