Je kind alleen naar school laten fietsen of buiten laten spelen? In Amerika vinden ze het levensgevaarlijk. Dat wordt nog maar eens duidelijk in dit filmpje, waarin de Amerikaanse opvoeding onder de loep wordt genomen en het er nogal (over)beschermend aan toegaat ten opzichte van Europa.

Wat heet: je kunt in Amerika zelfs gearresteerd worden als je je kind zonder toezicht buiten laat spelen. Volgens de makers hebben we het in Nederland een stuk beter bekeken. Zijn wij het roerend mee eens.

 

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >