Ontsnap aan de decemberstress bij een van deze fijne vakantiehuisjes

20.11.2021 05:12
vakantiehuisjes uitjes kidsproof 2021 Beeld: Getty Images

Blauwe maandag krijgt geen kans. Deze accommodaties geven je een flinke opkikker. Kidsproof.nl – dé inspiratiewebsite op het gebied van activiteiten met kinderen – zocht de leukste winteruitjes bij elkaar.

Een portie jungle

Slingeren tussen de lianen en wiebelen over een touwbrug. De speeljungle van vakantiepark Het Heijderbos in Limburg is 2500 m2 groot. Wow. Trek je tropische vakantie naar een nog hoger level door te overnachten in de Jungle cabana. En hadden we al gezegd dat er ook een indoor zwemparadijs en speelhal is?

centerparcs.nl
 

Even weg

Heb je het over ‘er even tussenuit’, dan heb je het over Huize Hulshorst bij de Veluwe. Vanuit dit luxe vakantiehuis wandel je zo de bossen in. En met een giga tuin heb je lekker privacy met het gezin. Spelen kan er ook heerlijk. In de tuin wacht een speeltoestel, een trampoline en stepjes en fietsjes voor de kinderen.

huizehulshorst.nl
 

Lees ook
11x de leukste natuurhuisjes met kinderen >

 

Anders dan anders

Verstopt in Gelderland ligt bungalowpark De Toverberg. Dé bestemming als je een vakantiehuisje zoekt voor wat winterse family time. Een boslogde bijvoorbeeld. Of een chalet in stijl van een Veluws boerderijtje. Wil je écht gaan voor wat unieks? Kies dan ’t Houten Zwijn: een volledig houten huis in de vorm van een wild zwijn.

toverberg.nl

 

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn. Fijne winter.