Dit zijn de mooiste stranden van Ibiza

28.05.2019 19:06
mooiste-stranden-ibiza

Ibiza is echt niet alleen het eiland van de hippies, luxe feesten en BN’ers: voor een gezinsvakantie is het minstens zo leuk. En dan heb je er ook nog ongelofelijk mooie stranden.

Cala Benirrás

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback Monday. When I was in Ibiza watching the perfect sunset and feeling perfectly balanced for a moment

Een bericht gedeeld door Farinotta (@farinotta) op

Overdag is het hier geweldig snorkelen en zwemmen, maar Benirrás Beach staat helemaal bekend om z’n avondentertainment: drummers die een enthousiaste menigte trekken tijdens zonsondergang.

 

Cala d’Hort

Cala d’Hort is onderdeel van een nationaal park. In 1999 vochten duizenden milieuactivisten als protest tegen de bouw van een hotel, golfbaan en onziltingsinstallatie in het gebied. Ga zelf kijken en je snapt meteen waarom ze als leeuwen vochten om deze fantastische plek te behoeden voor massatoerisme. 

 

Cala Vadella

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibeza – Cala Vadella

Een bericht gedeeld door Ghassan BanJar ,, (@ghassba) op

Cala Vadella is een perfect strand voor gezinnen met kinderen. Het heeft een zacht wit poederzandstrand dat langzaam afloopt naar een ondiepe, beschermde baai. Met alle faciliteiten om iedereen de hele dag tevreden te houden op het strand.

 

Lees ook
Hotels op Ibiza: tips voor elk budget >

 

Sa Caleta

Alsof je op Hawaii bent. Je komt er via een houten pad langs rode zandstenen, maar als je er eenmaal bent is het uitzicht fenomenaal.

 

Cala Jondal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eat on the beach, What luxury!!! #ibiza @yemanjaibiza #sun #calajondal #ibiza2018 #beach #enjoy #igers

Een bericht gedeeld door IBIZA GUIDE MAP (@ibizaguidemap) op

In de buurt van partyresort Playa d’en Bossa ligt Cala Jondal: een plek waar het gaat om ‘zien en gezien worden’ – best leuk voor een middag. Hier werken beroemdheden graag hun kleurtje bij voordat het ze zich in het nachtleven storten.

 

Meer mooie stranden op Ibiza vind je op skyscanner.nl