In samenwerking met Kek Mama

Kim Kötter maakt een deal met haar zoon om kinderen de béste verjaardag te bezorgen

23.12.2019 09:38

 

 

Zoon Muck heeft stápels cadeaus gekregen. Kim legt uit dat niet iedereen een cadeau kan betalen. En daarom niet alle kinderen een verjaardagscadeau krijgen. Dat vindt Muck zielig, en dus maken ze samen een deal. ’High-five!’.

Cadeaus

“De meeste kindjes van ons worden enorm verwend met vele cadeautjes op verjaardagen, Sinterklaas en zelfs met kerst. Hoe erg is het dat er ook heel veel kindjes zijn waarvan de verjaardag door de ouders het liefst wordt geskipt omdat ze geen cadeautjes kunnen betalen. Of dat kinderen ziek gemeld worden op verjaardagen zodat ze niet hoeven te trakteren. Ik kan dit niet aan.. ik daag jullie dan ook uit om stichting jarige job te helpen. ieder cadeautje die ik deze maand geef aan mijn kindjes haal ik dubbel. En geef ik mee aan @postnl. 1 voor onze kindjes en 1 voor stichting jarige job. Al is het een kleinigheidje. Of ingrediënten voor een  traktatie op school. Het maakt niet uit. Je gaat een gezin zoooo enorm blij maken.

Ik hoop dat jullie met mij willen doen.. en misschien wel niet deze maand, maar denk je ook aan de stichting wanneer je een verjaardag viert. Of je eigen verjaardag viert. En je van gekkigheid niet weet wat je moet vragen.. vraag een cadeautje voor de stichting jarige job. Ik kan je zeggen, je wordt zoveel blijer met een cadeau waar je een ander intens gelukkig mee maakt.” – Kim Kötter

Mooi gebaar

Bij sommige kinderen is er thuis geen geld voor een verjaardagscadeau. Stichting Jarige Job en PostNL slaan ook dit jaar weer de handen ineen om deze kinderen toch de mooiste verjaardag ooit te geven.

 

Help je ook mee?

Stichting Jarige Job zamelt cadeaus in die geschikt zijn voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar. Hebben jullie thuis een cadeau te veel of dubbel gekregen dit jaar en wil je daar, net als Kim, iets moois mee doen? Na de feestdagen neemt PostNL alle cadeaus gratis mee.

 

Zo werkt het:

1.     Bewaar het (nieuwe en ongebruikte) cadeau tot januari, zorg dat het in de originele verpakking zit.

2.     Verpak het cadeau in een verzenddoos.

3.     Vul hier je mailadres in voor een verzendlabel (dit kan vanaf januari).

4.     Print het verzendlabel en plak het op de doos, of laat dit printen op een PostNL-locatie

5.     Geef je pakket mee aan een pakketbezorger van PostNL die bij jou een ander pakket komt bezorgen, of geef het pakket af op een PostNL-locatie.

 

Meer weten:

Ga naar postnl.nl/mooigebaar voor informatie en cadeautips.