Model Ashley Graham showt trots haar babybuik

16.08.2021 04:12
ashley graham

Je onzeker voelen als je zwanger bent? Nergens voor nodig, vindt model Ashley Graham. In een nieuwe video showt ze trots haar babybuik (en haar fans love it).

Ashley Graham kennen we als een vrouw die geen blad voor de mond neemt. Op haar socials plaatst ze dan ook regelmatig berichten met de #bodypositivity.

Video

Onlangs kwam daar een fraaie video bij. Want Ashley mag dan wel zwanger zijn van haar tweede kind, onzeker voelt ze zich met de extra kilo’s en haar groeiende buik zeker niet:

@theashleygraham

and today’s affirmation is…

♬ you look good – a hot girl

Lees ook:
Model Ashley Graham oogst veel lof door déze foto met striae >

 

Perfect

Haar fans kunnen haar moves zeker waarderen. ‘Dankzij jou voel ik me zekerder met mijn lichaam’, schrijft iemand. Een ander zegt dat Ashley laat zien dat je nooit te jong of te oud bent om je te realiseren dat je lichaam perfect is zoals het is – hoe je er ook uit ziet.
 

Zwangerschapsaankondiging

Ashley en haar man Ervin werden begin 2020 ouders van hun eerste zoon, Isaac. Een paar weken geleden onthulden ze de komst van hun tweede telg op haar Instagram, met een prachtige foto. ‘Ik kan nog helemaal niet bevatten wat dit volgende hoofdstuk voor ons gaat betekenen’, schreef ze daarbij.

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >