Mijn man is onderdanig: ‘Zijn genot werd mijn genot’

03.02.2024 19:00

Jessika*, 35 jaar jong en moeder van drie levendige kinderen, deelde ooit een leven vol passie en avontuur met haar liefdevolle man, Chris*. Hun relatie begon als vrienden met voordelen, zonder romantisch gedoe. Met een gemiddelde van vier keer per week seks leken Jessika en Chris de sleutel te hebben gevonden voor een bevredigend liefdesleven.

“Ooit beleefden we spannende avonturen tussen de lakens en daarbuiten. Onze relatie begon zonder tierlantijnen, slechts vrienden met wat extra voordelen. We hadden gemiddeld vier keer per week seks. De gesprekken die we na de daad voerden, zorgden voor vlinders. We werden verliefd, gingen samenwonen en stapten in het huwelijksbootje. Ons leven veranderde drastisch, evenals ons seksleven. De vertrouwensband die we opbouwden, zorgde ervoor dat we onze fantasieën durfden te delen en te verkennen.

Demotiverende diagnose

Van speeltjes, tot BDSM en kinky feestjes: niets was ons te gek. Zelfs na de komst van ons eerste kindje (10) slaagden Chris en ik erin de vlam te laten branden door het blijven verkennen van nieuwe, ondeugende horizonten. Maar met de geboorte van de tweeling (7) veranderde alles abrupt. Na de bevalling kampte ik voortdurend met blaasontstekingen. Na anderhalf jaar werd duidelijk dat dit een chronische blaasontsteking was. Deze diagnose wierp niet alleen een schaduw over mijn dagelijks leven, maar had ook invloed op ons seksleven.

Brandende vraag

Van wekelijkse hoogtepunten naar maandelijkse en zelfs kwartaalrituelen. Ik voelde me beperkt en verloor mijn seksdrive. Chris, mijn geweldige steun en toeverlaat, stond altijd aan mijn zijde en verzekerde me dat hij geen seks nodig had, zolang ik me maar goed voelde. Maar in mijn hoofd rees de vraag: hield hij een verborgen fantasie voor me achter?

“Van nature ben ik niet dominant, en de angst om mijn man pijn te doen zat toch wel in mijn achterhoofd.”

Na een jaar van voorzichtige pogingen onthulde Chris zijn diepste verlangen: pegging. Opgelucht dat hij dit eindelijk met me deelde, besloten we het avontuur aan te gaan. Na de nodige research en een aangeschafte voorbinddildo kwam de avond van de waarheid. De kinderen logeerden bij opa en oma, en wij draaiden de rollen om. Ik moet toegeven: ik was bloednerveus. Van nature ben ik niet dominant, en de angst om mijn man pijn te doen zat toch wel in mijn achterhoofd.

Lees ook – ‘Een pikant rollen­spel is niet handig in deze tropenjaren’ >

Openbaring

Maar er gebeurde iets bijzonders die avond. Chris genoot ervan, en dat opende mijn ogen. Zijn genot werd mijn genot. Het was een openbaring: we konden plezier hebben zonder dat ik pijn leed of ongemak ervaarde. Ook werd ik een stuk zekerder en durfde ik steeds meer de touwtjes in handen te nemen. Sinds die eerste keer begeven we ons weer wekelijks tussen de lakens en experimenteren we er weer op los.

Nieuwe hoogten

Al hebben we inmiddels wel een ritueel. Ik ben zijn ‘dom’, hij is mijn ‘sub’. Hij wacht op me in bed, enkel gehuld in een leren string. Ik loop op mijn beurt naar binnen in mijn leren catsuit en beveel hem mij te plezieren (dat penetratie niet meer lukt, wil niet zeggen dat ik niet graag tot een hoogtepunt kom). Pas wanneer ik tevreden ben, en hier gaan heel wat zweepslagen aan vooraf, komt ons nieuwe favoriete speeltje erbij kijken.

Wie had ooit gedacht dat een chronische blaasontsteking ons seksleven naar nieuwe hoogten zou brengen?”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Mail naar redactie@kekmama.nl.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.