Dít zijn de leukste kerstfilms op Netflix voor volwassenen

18.11.2020 21:10
leukste_kerstfilms_op_netflix

Sla je Sinterklaas het liefst meteen over en kun je niet wachten om die neon-Rudolf in je achtertuin te stallen? Joh, zit je tijd uit met deze heerlijke kerstfilms op Netflix – voor je het weet is het kerstavond.

Holidate – vanaf 28 oktober

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) kennen elkaar nog niet maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben een hekel aan de feestdagen. Ze zijn allebei single en dit zorgt ervoor dat ze tijdens kerst aan de kindertafel moeten zitten of nog erger, ze worden op ongemakkelijke dates gestuurd. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten na een bijzonder slechte kerstdag, spreken ze af om het komende jaar bij elke feestelijke gelegenheid elkaars ‘holidate’ te zijn. En dit zorgt voor een onverwachte wending.

 

The Princess Switch: Switched Again – vanaf 19 november

Hertogin Margaret komt onverwacht op de troon van Montenaro terecht terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend Kevin. Haar dubbelganger, Prinses Stacy van Belgravia, doet er alles aan om de twee geliefden weer bij elkaar te brengen. Maar door de plotselinge verschijning van een knap lid van de Koninklijke familie die het hart van Margaret koste wat kost wil stelen wordt dat nog moeilijker. Het onverwachte bezoek van Margarets feestende nichtje (een derde look-alike die haar eigen ambities heeft) gooit nog meer roet in het eten. Tel dit alles bij elkaar op en je hebt het recept voor driedubbele kerstproblemen.

 

Lees ook
10x leuke kerstfilms voor kinderen >

 

The Christmas Chronicles: Part Two – vanaf 25 november

Twee jaar geleden hebben Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) samen met de kerstman kerst gered. Er is sindsdien veel veranderd. Kate is ondertussen een cynische puber geworden en zet zich enorm af tegen de nieuwe samenstelling van het gezin. Ze spendeert, met veel tegenzin, samen met haar moeder, de nieuwe vriend van haar moeder en zijn zoon Jack (Jahzir Bruno) kerst in Cancun waarop ze besluit om weg te lopen. Wanneer er plotseling een schurk (Belsnickel) opduikt die ermee dreigt om de Noordpool te verwoesten, moeten Kate en Jack opnieuw samen met de kerstman het kerstfeest proberen te redden.

 

De Familie Klaus – vanaf december

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman.

Bron: Netflix

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox. En we verloten iedere maand geweldige prijzen onder de nieuwsbriefabonnees >