‘Zijn erotische verrassing zag ik niet aankomen’

11.02.2021 09:00

Vorig jaar kreeg lezeres Nancy (32) geen bloemen of chocoladehart voor Valentijn, maar een LUV EGG, een vibratie -eitje van vriend Laslo (35). Dat gaf hun veertienjarige, wat ingedutte relatie een enorme boost. Het stel heeft twee zoons van 9 en 7.

“Als je al veertien jaar samen bent, hang je niet elke avond meer in de touwen in de slaapkamer. Zeker met een drukke baan en twee opgroeiende kinderen die naar school en clubjes moeten wordt seks dan de sluitpost. Je doet het pas, als er nog tijd en energie over is. Terwijl ook hiervoor geldt: om je seksleven te versieren, moet je zelf de beroemde slingers ophangen. Of in ons geval: nieuwe speeltjes en spannende verrassingen voor elkaar verzinnen.

Surprise

Mijn vriend Laslo begon daarmee. Vorig jaar kreeg ik op Valentijnsdag een LUV EGG, een vibratie -eitje die je vaginaal kunt inbrengen en op afstand bedienbaar is. Een welkome aanvulling op mijn collectie standaard vibrators. Deze surprise zag ik niet aankomen.

Normaal kreeg ik voor Valentijn altijd chocola of rode rozen. Ook leuk, maar wel afgezaagd en saai. Een erotisch cadeau prikkelt toch iets meer. Letterlijk en figuurlijk. Het leuke aan dit ei, is dat de trillingen voor mij heel prettig zijn, maar dat Laslo juist erg geniet van de ‘macht’ hij over mij heeft. Hij bepaalt immers door middel van de draadloze afstandsbediening hoe hard of zacht het eitje vibreert.

Op het moment dat ik het cadeau kreeg, lagen de kinderen net op bed. Normaal voor ons het startsein af te dalen naar een Netflixserie voor een avond bankhangen. Nu gebruikten we de bank als speelplaats. Laslo sloot beneden alle gordijnen en de kamerdeur, om zeker te weten dat we niet in het licht lagen voor de hele buurt of gestoord zouden worden door twee nieuwsgierige kinderen. We hadden een wijntje ingeschonken, er brandden kaarsen en ik had eerder al een mooi lingeriesetje aangetrokken. Niets stond een spannende avond meer in de weg. We voelden ons net twee verliefde pubers die elkaars lijven voor het eerst ontdekten.

Frequentie

Tot dat moment was ons seksleven niet erg opwindend. Ik wil het geen sleur noemen, maar er was weinig spontaniteit bij. Altijd keurig in bed, vlak voor slapen gaan en meestal of op vrijdag of zaterdagavond. Langer dan twintig minuten duurde het hele feest niet. Dan was Laslo klaar gekomen en vond ik het ook wel weer welletjes.

De frequentie was wisselend. Er waren periodes bij dat we wekelijks vreeën, maar het gebeurde ook weleens twee of drie maanden niet. Dan zat ik niet lekker in mijn vel, was moe en had weinig behoefte. Laslo leek het prima te vinden. Ook hij deed weinig moeite. Hij kroop wat meer achter de spelcomputer, vermaakte zich met het gamen en stapte steeds later bij mij in bed.

Succes

Door de nieuwe toy, leken we elkaar weer te ontdekken. Ik kom niet gemakkelijk klaar, maar met het eitje lukte het wel een orgasme te krijgen. Seks werd leuker. Iets waar we allebei ’s morgens al verlangend naar uitkeken en het nu soms zelfs ook ’s morgens deden. Dan gingen we voor een quickie en vertrouwden we er op dat onze jongens zo zouden opgaan in hun Xbox-spel dat ze ons niet zouden horen. Als ik moet schatten, denk ik dat we nu op een gemiddelde van twee keer per week zitten.

De positieve ervaring met het nieuwe speeltje, gaf mij het aanzetje mijn vriend dit jaar Valentijn te verrassen met de Satisfyer Dual Love Vibrator. Volgens de reviews op de site van de toy-webshop is deze luchtdrukvibrator een wereldwijd succes en krijg je gegarandeerd binnen twee minuten een orgasme. Dat klinkt fantastisch. Eigenlijk is het een verkapt cadeau aan mezelf, maar zeker ook erg leuk voor Laslo. Wederom is deze vibrator op afstand bedienbaar, maar gaat nog een stuk verder, want deze is te besturen middels een app. Echt iets voor Laslo. Die is stapelgek op controle en gadgets.”

(function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,’_qual_async’,’script’,’//meedoen.kekmama.nl/kit/qualp.2.min.js’);
_qual_async.push([‘createIframe’, ‘qualifio_insert_place_899137’, ‘meedoen.kekmama.nl’, ’20’, ‘4869DFBB-4D95-4BD6-8B4D-B4628EB6AE10’, ‘100%’, ‘1200’, ”, ”, ”, ‘max-width:1000px;margin:0 auto;’]);

 

 

Wil je net als Nancy ook jouw partner verrassen, check dan deze cadeautips:

Panthra Zuna Koppel Vibrator

 

LUV EGG

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >