Doe mee met de 21 Dagen Relatiebooster Challenge

13.02.2017 14:34
21 dagen relatiebooster challenge

Als je het druk hebt, is het best lastig om nog tijd te vinden voor elkaar. Wat heet: uit onderzoek blijkt dat stellen, wanneer ze kinderen hebben, allebei werken, sporten en een sociaal leven hebben, gemiddeld nog maar 7 minuten per dag écht tijd voor elkaar hebben.

En in die 7 minuten ben je waarschijnlijk te moe om een diepgaand gespreksonderwerp aan te snijden.

 

Kleine dingen

Gelukkig hoeft dat ook niet. Je hoeft geen urenlange gesprekken bij kaarslicht te hebben of weekendjes weg te gaan om te zorgen dat je niet uit elkaar groeit. Volgens onderzoek zijn het juist de kleine, dagelijkse dingen die het verschil maken. Vijf minuten tijd en aandacht voor elkaar doet meer voor je relatie dan wanneer je drie uur in dezelfde ruimte zit, maar allebei in je eigen bubbel leeft.

 

Maar wat moet je dan doen?

Relatiecoach Paulien Timmer heeft een 21 dagen Relatiebooster Challenge ontwikkeld, waarbij jij en je wederhelft in minder dan 5 minuten per dag met elkaar verbonden blijven. De challenge is een verzameling van methodes en technieken waarvan bewezen is dat ze werken om je relatie goed te houden. En allemaal gebaseerd op positieve psychologie. Als jij je voor 28 februari inschrijft, is de challenge (t.w.v. € 47,50) voor jou als Kek Mama lezeres helemaal gratis. Je krijgt daarna drie weken lang elke dag een mailtje met de relatiebooster van die dag.

 

Deel jouw anekdote

Paulien Timmer

Paulien is trouwens ook nog bezig met haar nieuwe boek, ’50 Relatieboosters: Een happy relatie in minder dan 5 minuten per dag’. Wil jij je ervaringen (anoniem) delen? Dan heb je kans om het boek te komen met een leuke anekdote.