kraamcadeaus-onder-10-euro

Hartstikke creatief natuurlijk, deze 'bijzondere' kraamcadeaus, maar nuttig zijn ze allesbehalve. Wil je zeker weten dat je de kersverse ouders blij maakt? Bekijk dan onderstaand lijstje met cadeaus onder de 10 euro. Leuk, praktisch en nog betaalbaar ook.

  1. Hydrofiele doeken. Kosten drie keer niks en je kunt ze voor alles gebruiken. Om de baby warm te houden, mee af te drogen, het matrasje te beschermen tegen spuugvlekken of melkresten van het gezicht te vegen. En als je ze voor de baby niet meer nodig hebt, werken ze perfect als poetsdoek. Tip: ga voor een iets grotere maat dan de 'standaard'. 
  2. Ook fijn: een badcape voor de baby. Een badjas ziet er dan misschien schattiger uit, je loopt al gauw te stuntelen met wilde armpjes die in een mouwtje gepropt moeten worden. Met een cape is het twee keer wikkelen en je bent klaar.
  3. En niet te vergeten: babysokjes. Heel. Veel. Babysokjes, want God mag weten waar die dingen na drie wasbeurten blijven. Zitten ze in de afvoer van je machine? Blijven ze tussen de trommel hangen? Hoe dan ook: binnen de kortste keren is er geen compleet paar meer over. En dan komt jouw cadeau geweldig van pas.
  4. Heb je er ooit aan gedacht om jezelf cadeau te geven? Nee, niet letterlijk natuurlijk, maar als oppas. Waarschijnlijk zitten de kersverse ouders de eerste maanden nog op een roze babywolk, maar zodra ze de behoefte voelen om samen een avond weg te gaan, kunnen zij jouw 'oppasbonnenboekje' inzetten. Gratis en voor niets.
  5. Een lekkere maaltijd voor de nachtbrakers koken is vaak ook een schot in de roos, want als je ergens geen zin in hebt in je kraamweek, dan is het wel boven de pannen staan.
  6. Of speel op safe en koop een cadeaubon. Het lijkt dan misschien alsof je jezelf er makkelijk van afmaakt, ze komen altijd goed van pas. Helemaal als je kiest voor een winkel waar ze van alles hebben voor baby's, bijvoorbeeld een drogisterij.
  7. Een heerlijk ruikende bodylotion. Niet voor de baby, maar voor de moeder. Want joehoe, die heeft nogal een prestatie geleverd, niet? En omdat zij zichzelf in de kraamperiode ongetwijfeld op de tweede (of derde, of tiende) plek zet, mag jij haar best in het zonnetje zetten.

 

Article continues after the ad

Lees ook
Wat móet je met deze (wel heel) aparte kraamcadeaus? >

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >