Dit zijn de leukste rugtassen voor kinderen

04.07.2021 20:39
rugzakken kind

Op vakantie, naar school of tijdens het logeerweekend bij opa en oma: een rugtas komt altijd goed van pas. Dit zijn volgens ons de leukste modellen van dit moment.

Fabrizio Southwest Kinds

Heeft je kind last van heimwee? Dit lieve snoetje op de voorkant vrolijkt hem of haar meteen op. Ook verkrijgbaar met een poes of tijger op de voorkant. De rugtas heeft een groot en klein voorvak die je kunt afsluiten met een rits.

– Materiaal: polyester
– Inhoud: 12 liter
– Afmeting: 36 x 32 x 10 cm

Deze rugtas wil ik

 

Samsonite Sammies

Nog zo’n dotje! Als je de snuit van de vos optilt, komt er flink wat opbergruimte tevoorschijn. De tas heeft een groot vak, maar ook een kleiner voorvak met rits. En handige lus om ‘m op te hangen.

– Materiaal: polyester
– Met verstelbare schouderriem
– Ook verkrijgbaar als koala en wasbeer

Bestel ‘m hier

 

Fresk

Het is dat er walvissen op staan, anders was-ie perfect voor een dagje naar kantoor. De tas is gemaakt van gerecycled PET-polyester, dus lekker duurzaam. Natuur blij, je kind blij.

– Met verstelbare schouderriemen
– Afmeting: 27 x 35 x 8 cm
– Ook verkrijgbaar met vogel- of egelprint

Ik wil deze rugtas

 

Rex London

Groot genoeg voor een broodtrommeltje en wat drinken, dus perfect voor het eerste schooljaar van je kind. De rugtas is gemaakt van afneembaar materiaal en daardoor bestand tegen lekkende bekers. Wel zo fijn.

– Met verstelbare schouderriemen
– Inclusief lus om ‘m op te hangen
– Ook verkrijgbaar in andere prints

Ja, deze vindt mijn kind fantastisch

 

Lees ook: Dit heeft je kind allemaal nodig op de basisschool >

Kipling Faster

Ergonomisch verantwoord, lekker licht, genoeg ruimte en waterafstotend. En dat allemaal in de vorm van een klein roze aapje. Natuurlijk komt-ie met de herkenbare pluizige Kipling-hanger.

– Materiaal: polyamide
– Inhoud: 7 liter
– Extra vak met rits in de binnenkant

Hier bestel je dit aapje

 

Jack Wolfskin Little Jack

Deze rugzak ziet er niet alleen stoer uit, maar heeft ook genoeg ruimte voor potloden, speeltjes, een beker drinken én een boek. En in het voorvak is hun favoriete knuffel binnen handbereik. Extra fijn: de schouderriemen sluiten goed aan en met de borstriem blijft de rugzak op z’n plek.

– Afmeting: 27 x 21 x 15 cm
– Materiaal: polyester
– Inclusief naamkaartje met liniaal

Je koopt ‘m hier

 

Vingino

Voor je kind is het belangrijk dat zijn of haar schooltas er stoer uitziet, voor jou is het waarschijnlijk belangrijk dat de schooltas vooral functioneel is en tegen een stootje kan. Zoals je ziet voldoet deze tas aan beide, check!

– Materiaal: polyester
– Schouderbanden verstelbaar
– Extra groot voorvak

Bestel hier

 

Rugzak teddy kat

Is jouw kind een echte poezenfan? Dan is deze tas een schot in de roos. De klep sluit met een magnetische drukknoop en de tas kan worden dichtgesnoerd met een trekkoord. Binnenin de rugtas zit een ritsvak en een insteekvak voor kleine spulletjes. De stevige witte draagbanden kun je verstellen.

– Materiaal: 50% katoen, 50% polyester
– Afmeting: 10 x 20 x 20 cm
– Drukknoop en treksluiting

Hebben? Hier is-ie te koop

 

Trixie

Onze favoriet, want zeg nou zelf: een dagje naar de dierentuin wordt nóg leuker met dit schattige leeuwtje. De rugzak is gemaakt van katoen en heeft een hoofdvak en een vak voorop. Is je kind gek op een ander dier? Geen probleem, de rugtas is ook verkrijgbaar als olifant, pinguïn en vele andere dieren.

– Materiaal: katoen
– Afmeting: 31 x 23 x 10 cm
– Ritssluiting

Bestel deze leuke dierenrugzak

 

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >