In samenwerking met Kek Mama

Zet dit maar bovenaan je to do-lijst!

26.05.2021 08:00
campina entertainment voor hele gezin

Als jij het weekschema in de familieplanner aan het invullen bent, doe je er goed aan wat kruizen te zetten voor quality time met het hele gezin.

De weekplanning van een gemiddeld gezin vereist bijna een excellente projectmanager die alles in goede banen leidt. Zodat de een op tijd op het hockeyveld staat, terwijl de ander ondertussen alvast wat eet voor de voetbaltraining begint. Naast alle sport-, muziek- en speelafspraken, zijn er ook nog eens late vergaderingen, hoognodige terrasjes met vriendinnen en verplicht bezoek aan familie. In de rush van alledag is het de kunst om ook tijd te reserveren voor het gezin. Tijd waarin je echt met elkaar bent, samen wat leuks doet, herinneringen maakt. En daar hebben wij de ultieme tip voor. 
 

Samen zijn

Die herinneringen maak je op de manier die jij wilt en die bij jouw gezin passen. Van samen popcorn maken voor een familiefilm-marathon (fijn bij regen!) tot een speurtocht door de wijk, picknick in het park, fietstocht langs alle speeltuinen in de buurt en een Oudhollandse spelletjesavond. Ben je de spelletjes in de kast even zat? Duik dan dit voorjaar in het mysterie van de verdwenen koe. Dat is een digitaal alternatief voor de Boerderijdagen die Campina elk jaar organiseert. Normaal gesproken is dat een kijkje achter de schermen bij boeren in Nederland. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om dit live te organiseren. Daarom kun je nu samen met de kinderen op zoek naar koe Sam door afleveringen te kijken, spelletjes te spelen en lekker op pad te gaan. Tegelijkertijd komen komen jullie heel wat te weten over het leven op een boerderij. Wat eten koeien, wat kun je allemaal van melk maken en hoe zetten Campina boeren zich in voor koe, natuur en klimaat?

Binnen en buiten

De spelletjes, opdrachten, hints en aanwijzingen zijn er allemaal op gericht het mysterie op te lossen én samen plezier te maken. De afleveringen en dossiermappen staan allemaal online. Eline (34), moeder van twee kinderen vertelt enthousiast: “De kinderen hebben een koeiendans gedaan en heerlijk geknutseld. Het Campina Boerderij Mysterie is interactief en leerzaam, voor ons allemaal. Ik denk dat we koe Sam wel gaan vinden. Wij gaan alle opdrachten uitvoeren.”

 

Help Boer Koen

Meedoen is heel eenvoudig: op de website vind je alle video’s van Boer Koen en dossiermappen van de agenten. De afwisseling tussen online en offline opdrachten zal veel gezinnen aanspreken. Het is een leerzaam en spannend spel, waar ieder gezin aan mee kan doen. Doe ook mee en los samen het mysterie op. 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >