In samenwerking met Kek Mama

Thuis sporten was nog nooit zo leuk

18.03.2020 10:00

Is jouw sportschool ook gesloten en wil je niet stilzitten? Grijp dan de Nintendo Switch, want met de Ring Fit Adventure sport je thuis voor de tv, wel zo handig. 

Kinderen op bed? Dan is mama aan de beurt. Voor wie thuis lekker actief aan de slag wil, is dit computerspel van Nintendo Switch een aanrader. Het enige wat je nodig hebt, is een Nintendo Switch en de game Ring Fit Adventure. Die bestaat uit een Ring-Con en een band die je om je bovenbeen doet. Met de Ring-Con in je handen, gebruik je je hele lichaam om de game te besturen. De ring inknijpen, optillen, zijwaarts bewegen, het komt allemaal voorbij in de verschillende fitnessoefeningen die je in het spel doet. Kortom: je sport terwijl je speelt.

Joggen, yoga en kracht 

Jog bijvoorbeeld door een prachtige fantasiewereld, waarin je met verschillende fitnessoefeningen vijanden moet verslaan. En zo zijn er nog zo’n twintig werelden die je kunt ontdekken. Wil je iets anders doen dan joggen en knieheffen? Dan kun je voor de kracht- en yoga-oefeningen kiezen. Er zijn meer dan zestig oefeningen, onderverdeeld in de categorieën armen, buik, benen en yoga.

Met het hele gezin

De game geeft duidelijke instructies. Je kunt op je eigen niveau specifieke spiergroepen trainen. Handig: met Ring Fit Adventure kun je een persoonlijk fitnessprogramma maken en ook minigames spelen met het hele gezin. En dan krijg je ook nog eens een overzicht van je hartslag en het aantal verbrandde calorieën.

Meer info: nintendo.nl/ringfitadventure

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >