In samenwerking met Kek Mama

Aan deze vier goede voornemens wil je meteen beginnen

18.12.2023 11:22

Hoe vaak loop jij achter de feiten aan? En heb jij het gevoel dat je anderen altijd te kort doet en tegelijkertijd nooit aan jezelf toekomt? Tijd om het roer om te gooien. Met deze vier goede voornemens plus ondersteuning maakt Anderzorg mom life in 2024 net iets makkelijker.

Anderzorg is dé zorgverzekering die met jou en je gezin meedenkt. Stel: het is weekend en je kindje krijgt uitslag, je maakt je zorgen… Het liefst wil je dit natuurlijk gelijk laten checken door een medisch deskundige. Met de app App de huisarts biedt Anderzorg makkelijk en snel goede zorg en dat zonder gedoe, ook in de avond en in het weekend. Hoe fijn is dat! 

1. Denk aan jezelf

Jij vliegt van hot naar her voor je kinderen om het gezin draaiende te houden.  Daarom is het extra belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Verlies jezelf niet uit het oog. Want als je eigen vaatje leeg is, kun je er ook niet uit schenken. Bij de Anderzorg basisverzekering kun je met de Coach op Zak app vliegensvlug en gemakkelijk even je verhaal kwijt. Even vragen om advies van iemand van buiten af. Óók wanneer jij in de avond eindelijk met de beentjes omhoog zit. Dat kan behoorlijk opluchten!

2. Kom tot rust

Niet elke minuut hoef je nuttig op te vullen. Alleen al die gedachte kan je rust geven. Het is juist goed om niet de hele dag aan te staan. Als je gebruik maakt van de aanvullende verzekering Anderzorg Flex, krijg je gratis toegang tot de app Headspace. Terwijl je kinderen op school zitten, kun jij een van de honderden geleide meditaties volgen die helpen bij stressvermindering en meer focus. Extra voordeel: als klant van Anderzorg krijg je ook nog €40 korting op de ademhalingstool Moonbird. Deze helpt je letterlijk om op adem te komen met verschillende ademhalingsoefeningen.

3. Stel doelen

Voor jezelf zorgen betekent niet alleen dat je het rustig aan mag doen, je mag ook zeker aan jezelf werken! Ben je toe aan extra beweging? Met Champ van de Anderzorg basisverzekering kun jij sporten met korting! Van fitness tot bootcamp en van padel tot yoga. Stel je eigen doelen of probeer iets nieuws met een proefles. Fit mommy, here you go!

4. Dans het eruit

Ga je nog wel eens los op die golden oldie van vroeger? Zet de speaker op standje burenruzie en dans het eruit. Dat werkt echt ontspannend. Wil je er helemaal voor gaan? Met de aanvullende verzekering Anderzorg Flex kun je met de app Sworkit meer dan 400 unieke workouts en 800 oefeningen doen. Waar, wanneer en hoe lang je maar wilt. Je kunt in deze app ook vragen stellen over oefeningen en voeding aan gecertificeerde trainers. En heb je behoefte aan fysio ondersteuning? Dan kun je met de Fysio Zelfcheck app thuis je oefeningen doen aan de hand van instructiefilmpjes en vlogs van gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Met deze verschillende tools van Anderzorg kun jij er weer tegenaan. Meer tijd voor jezelf, je gezin en je zorgzaken regelen in een handomdraai. Stap voor 31 december over op Anderzorg en ga zorgeloos het nieuwe jaar in. Let’s go!