vader redt dochter toneel

Als zijn dochter tijdens haar allereerste balletopvoering van de zenuwen niet meer weet wat ze moet doen, grijpt vader Daniel in:

 
'Ik liep het podium op met onze jongste op de arm', vertelt Daniel. 'Ik ging naast mijn dochter staan in hoop dat ze meer zelfvertrouwen kreeg. Ik vertelde haar dat ik van haar hield en dat ze een geweldige danseres is. Ik vroeg haar of ze samen met papa wilde dansen en ze knikte, dus ik dacht: ik doe met haar mee.' Wat ons betreft verdient deze vader een dikke pluim.
 
 
 
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

More content below the advertising

Scottie, de dochter van Saar Koningsberger, mocht afgelopen week haar eerste kaarsje uitblazen. En daar hoorde natuurlijk wel een knaller van een verjaardagstaart bij. Mét luipaardprint - heerlijk hysterisch.

More content below the advertising

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >
Rachel De Huismuts Siwaletti

Vlogger Rachel Siwaletti, oftewel 'De Huismuts', is gisteren bevallen van haar tweede kind. Het is een meisje en zij heeft de naam Rosie Mae gekregen.

Rachel maakte het nieuws vandaag zelf bekend op haar Instagram met een prachtige video, die het einde van haar bevalling laat zien en het moment waarop ze haar dochter in haar armen sluit:

More content below the advertising

 

 

Vloggen

Opnieuw een meisje dus, met de mooie naam Rosie Mae van Sas. Rachel en haar man Willem werden in 2016 al de ouders van Pip (bijna 3).

In een openhartig interview met Kek Mama vertelde Rachel eind vorig jaar over het moederschap en het vloggen voor dehuismuts.com, waar ze inmiddels al zes jaar de avonturen van haarzelf en haar gezin deelt. Ook de komst van hun tweede kind bleef in de videos niet onopgemerkt. Zo onthulde Rachel tijdens de feestdagen het geslacht van de kleine en showde ze onlangs nog de babykamer

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >