Word je kind blij van: dít zijn de nieuwste DUPLO-sets

26.02.2021 14:41
nieuwste_duplo-sets

Van een paardenstal tot Disney-trein: met deze DUPLO-sets komt de fantasie van jouw kind helemaal tot leven. En dan zijn de bouwwerkjes nog leerzaam ook – bekijk onderstaand lijstje maar. 

Paardenstal

Deze paardenstal heeft alles wat een jonge dierenvriend nodig heeft om twee pony’s te verzorgen. Maak een ritje, borstel de manen en vergeet niet om de knusse slaapplek in orde te maken. 
– Goed voor de fijne motoriek
– De stal is ca. 19 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep
– Inclusief figuren en twee pony’s

Bestel ‘m hier

 

Mickey & Minnie Verjaardagstrein

Is jouw kind een echte Disney-fan? Dan is er geen beter verjaardagscadeau dan deze trein. Cadeaus, taart, Mickey, Minnie en Pluto: het feest is meteen compleet.
– 22 stenen
– Leeftijd: 2+
– Inclusief Mickey Mouse, Minnie Mouse en Pluto, een 3-delige trein, een bouwbare verjaardagstaart met kaars, 5 stapelbare stenen met getallen en accessoires

Bestel ‘m hier

 

Gelukkige kindertijdmomenten

Met deze set laat je jouw kind kennismaken met twee spannende gebeurtenissen: de viering van (Chinees) nieuwjaar en de eerste dag in de kleuterklas. 
– 227 stenen
– 2-in-1 speelset
– De Chinees Nieuwjaar-speelset is ca. 28 cm hoog, 44 cm breed en 44 cm diep. De kleuterklas is ca. 21 cm hoog, 44 cm breed en 40 cm diep

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
Zó maak je LEGO- en DUPLO-blokjes in een handomdraai schoon >

 

Creatief verjaardagsfeestje

Het is tijd voor gezelligheid met deze speelset boordevol kleurrijke stenen en onderdelen om op allerlei manieren mee te bouwen en te spelen.
– 200 stenen
– Peuters kunnen met de stenen van alles maken: een verjaardagstaart, cadeautjes, lekkernijen, getallen en nog veel meer
– Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden

Bestel ‘m hier

 

Brandweerhelikopter en politiewagen

Wil je jouw kind z’n allereerste speelgoedvoertuig geven? Deze brandweerhelikopter en politiewagen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog hartstikke leerzaam (en goed voor de fijne motoriek) doordat je ze uit elkaar kunt halen. 
– Leeftijd: vanaf 18 maanden
– De helikopter is ca. 9 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed. De politiewagen is ca. 8 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed
– Inclusief bouwkaarten met afbeeldingen op ware grootte van de modellen

Bestel ze hier

 

Voor meer Kek Mama: volg ons op Facebook >