In samenwerking met Kek Mama

Waarom een Chromebook ideáál is voor jouw gezin (en nog duurzaam ook!)

10.07.2023 11:30

Ken jij de superhandige Chromebooks van Acer al? Online shoppen, social media, filmpjes en foto’s bekijken of je werk mailen: al deze handelingen gaan gewoon via de browser. En terwijl je in de Google Play Store de leukste apps kiest, werken jij en je kind volledig in de cloud. Er is daarom geen zware software nodig en dat scheelt dus ook nog behoorlijk in prijs met een laptop. Meer gemak en voordelen van een Acer Chromebook ontdekken? Lees dan vooral even verder.

Samen spelen, samen delen

Een Acer Chromebook draait op ChromeOS, een besturingssysteem dat is ontwikkeld door Google. Chromebooks zijn ontworpen om te gebruiken terwijl je verbonden bent met het internet. Iedereen in je gezin kan een eigen account maken in de cloud. Op deze manier is het apparaat heel makkelijk te delen, terwijl je tegelijkertijd voorkomt dat je kinderen rond kunnen snuffelen in jouw foto’s of andersom, bijvoorbeeld.

De keuze is reuze

Welke dan? Acer heeft het grootste aanbod van Chromebooks (voor ieder wat wils: van goedkoop tot duur, van ultiem gamen tot videobellen). Daarmee haal jij een grote hoeveelheid kennis in huis voor je hele gezin. Makkelijk te bedienen en leerzaam voor je kind, terwijl jij er ook heel fijn mee aan de haal gaat.

Back to school

Ook zo fijn: Chromebooks sluiten mooi aan met school. Daar wordt namelijk vaak met hetzelfde systeem gewerkt.

Gelukkig staat de fijne zomervakantie eerst nog in de startblokken. Wil je stille kinderen op de achterbank of lekker aan de gang met filmpjes, fotoboeken of videobellen deze zomer? Dan is een Chromebook een perfecte aankoop voor een heerlijke zomervakantie én kan je kind er alvast aan wennen voordat hij start aan een nieuw schooljaar.

Wel zo veilig

Natuurlijk wil je jouw volledige ‘hebben en houden’ niet met de hele wereld delen. Fijn voor ouders: de ingebouwde antivirusprogramma’s maken het een superveilig apparaat (er zijn zelfs nog geen grote ransomware aanvallen bekend). Ook kun je de apps beheren die je kind graag gebruikt en- ook fijn- schermtijd in de gaten houden.

Je hebt er geen kind aan

ChromeOS wordt continu verbeterd en geeft jou en je kind een groot aanbod aan apps via Playstore en offline apps (Netflix, Spotify, Games, YouTube) dus ideaal voor ‘on the go’. Filmpje kijken? Easy.

Een volle batterij

De lekker lange batterijduur is natuurlijk ook top. De batterijduur van Acer Chroombooks is enorm, ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na één keer een Chromebook opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over, zodat je de adapter niet mee hoeft te slepen onderweg. Heerlijk die serie afkijken, een spelletje doen onderweg, muziek luisteren of je mail checken kan dus eindeloos.

Diep in de zee

Nadenken over duurzame aankopen is natuurlijk extra belangrijk in deze tijd. Je geeft als ouder de planeet tenslotte door. Helemaal te gek: de duurzame variant van Acer bestaat uit onderdelen die gemaakt zijn van plastic uit de oceaan. Zo draag jij met jouw aankoop bij aan een betere wereld. Een fijn idee.

De Acer Chromebook Vero zit boordevol prestaties en functies die ideaal zijn voor jouw hele gezin. Meer weten? Kijk op acer.com.