Springen maar: de leukste trampolines voor kinderen

22.06.2021 11:46
leukste-trampolines-kinderen

Wil je je kind iets geven waarvan je zeker weet dat het in de smaak valt? Koop een trampoline. Hartstikke leuk en ook nog eens gezond.

Wist je dat trampolines niet alleen leuk zijn voor je kind, maar ook nog eens hartstikke nuttig? Door op en neer te springen krijgt-ie sterkere spieren en wordt zijn concentratievermogen vergroot. Maar het is ook goed voor zijn motoriek en stabiliteit. En wat dacht je van z’n conditie: bouncen op dat ding lijkt simpel, maar voor een tijdje springen heb je behoorlijk wat houdingsvermogen nodig.

Twijfel je nou nog om er een aan te schaffen voor in de tuin, bedenk dan dat het ook voor jezelf een prima aanschaf is. Het springen is goed voor je bloedsomloop en zorgt ervoor dat je minder kans hebt op hart- en vaatziekten. En zeg nou zelf: het is stiekem natuurlijk ook hartstikke leuk om net als vroeger weer even los te gaan op zo’n ding – zeker samen met je kind.

Bang dat je zelf valt of dat je kind zich bezeert? Niet nodig, want er zijn genoeg trampolines te koop met een veiligheidsnet. Of graaf je trampoline in, zodat je kind niet op grote hoogte springt.

Lees ook:
Trampoline voor je kind kopen? Hier moet je op letten >

Wij zetten een aantal mooie trampolines voor je op een rij:

Rond of rechthoekig

Een lekker strak en modern design en hij neemt weinig ruimte in omdat je ‘m gemakkelijk ingraaft in je tuin. Liever een rechthoekig model? Je hebt keuze uit acht verschillende maten.

– Met stevige veiligheidsrand
– Geïntegreerd ventilatiesysteem
– In zwart en groen verkrijgbaar

Deze wil ik!

 

XXL Trampoline

Gaat je kind liever voor het echte werk, dan bestaan er ook trampolines van meer dan 300 centimeter doorsnee. Deze bijvoorbeeld.

– Inclusief trappetje
– 304 cm doorsnee
– Veiligheidsnet

Bestel ‘m hier

 

Vierkante trampoline

Een vierkante of rechthoekige trampoline neemt minder ruimte in de tuin in beslag. Ideaal toch? Ook is deze ingegraven variant mooi weggewerkt in je tuin.

– Belastbaar tot: 70 kg
– De veren hebben een roestbestendige zinklaag
– De beschermende rand is waterafstotend

Koop de vierkante trampoline

 

Lees ook:
Met deze tips willen je kinderen wél buitenspelen >

Zuurstokroze

Is jouw kind gek op de kleur roze? Dan is deze trampoline een schot in de roos. En ondanks het grote formaat nog betaalbaar ook.

– Belastbaar tot: 40 kg
– Veiligheidsnet
– Afmetingen: 1,40 x 1,40 x 1,80

Ja, ik wil ‘m

 

Klein, maar fijn

Heb je geen tuin en zit je ook niet te wachten op een enorm gevaarte in huis, kijk dan vooral eens naar dit kleine exemplaar. Hij is belastbaar tot 100 kg, dus ook volwassenen kunnen er met gemak op.

– Afmetingen (ø x hoogte): 96 x 22 cm
– Belastbaar tot 100 kg
– Breedte beschermrand: 15 cm

Bestel ‘m hier

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram >