Met deze kinderwagens trotseer je alle wegen

26.03.2021 00:27
off_road_kinderwagens

Of je nu door het bos crosst of over een hobbelige weg in het park: met deze kinderwagens kom je overal. Wij selecteren de fijnste voor je.


Joolz GEO2

Deze kinderwagen is voorzien van multi-terrein zwenkwielen. Hierdoor rij je met gemak over alle soorten oppervlaktes zonder dat je kind het voelt. Extra fijn: met behulp van de (apart verkrijgbare) Joolz Geo 2 Uitbreidingsset is-ie uit te breiden tot duo- of twin-wagen. Oh, en door de extra grote boodschappenmand heb je geen tassen meer nodig.
– Eenvoudig te manoeuvreren (ook met één hand)
– Verlengde zonnekap met ventilatie en lusjes voor speeltjes
– Hoge positie van reiswieg en zitje

Bestel ‘m hier

 

ABC Design Viper 4 Fashion

Een blokje om, een wandeling in de natuur: dankzij de grote luchtgevulde wielen en wielvering lukt het allemaal. De zitting van de kinderwagen beschikt over een verstelbare vijfpuntsgordel en een draaibare veiligheidsbeugel. Zo weet je zeker dat je kind veilig in de wagen zit.
– Geschikt voor kinderen tot 22 kg
– Compact op te vouwen
– Ruime boodschappenmand

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
13x de mooiste bossen om te wandelen >

 

Mutsy Nio

Deze kinderwagen heeft alles wat je nodig hebt om over een ruiger terrein te lopen: schokdempende wielen, een stevig profiel én vering in het frame en de voorwielen. Hij wordt geleverd met een frame, zitting, reiswieg, zonnekap, veiligheidsbeugel en adapters.
– Ergonomische, vlakke slaapstand
– Inklapbaar met zitje
– Ventilerende zonnekap met extra zonneklep

Bestel ‘m hier

 

Bugaboo Cameleon 3

Met deze kinderwagen kun je zowel op verhard als onverhard terrein rijden, want je hebt drie verschillende wielopties: zwenkwielen, grote wielen (voor oneffen terrein) en tweewielstand (voor sneeuw of strand). Inklappen gaat makkelijker dan ooit en dan is-ie ook nog hartstikke plat.
– Schuimbanden (kunnen niet lek gaan)
– Eenvoudig switchen van kinderwagenbak naar zitje of naar autostoeltje
– In hoogte verstelbare en omkeerbare duwbeugel

Bestel ‘m hier

 

Qute Q-Rider

Een stoere naam, maar met minstens zo'n stoer uiterlijk. Dat blijkt ook wel als je ziet wat-ie allemaal kan, want door de zwenkvielen voor en grote foambanden achter kun je de kinderwagen heel gemakkelijk besturen door scherpe bochten en op oneffen terrein. Leuk extraatje: de boodschappenmand kan afgesloten worden – wel zo handig als het regent.
– Geschikt vanaf de geboorte tot 22 kg
– In hoogte verstelbare duwbeugel
– All-terrain wielen met vering

Bestel ‘m hier

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram >