Lekker stabiel en een lage instap: deze moederfietsen zijn ideaal

07.04.2021 22:36
fijne_moederfietsen

Een kind voor- én achterop trapt met een ‘gewone’ fiets niet altijd leven lekker – om nog maar te zwijgen over het op- en afstappen. Ga daarom voor een moederfiets. Die heeft stuurvergrendeling, een dubbele standaard en meer afstand tussen stuur en zadel.

Static LIV

Zie je dit model staan, dan krijg je spontaan zin in een ritje. Stap moeiteloos op de fiets door het handige lage frame en maak snelheid met de drie versnellingen. Helemaal fijn: door de praktische pootstandaard en de stuurstabilisator blijft deze moederfiets lekker stevig recht staan.
– Snelbinders
– Stuurblokkering
– Voor- en achterrem

Bestel ‘m hier

 

Gezelle Bloom C380 HMS electrisch

Liefst wil je een fiets voor het leven, toch? Een stoere fiets waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel van hot naar her kunt fietsen. Met de weekboodschappen of met je één of twee kinderen. Met deze fiets kun je overal voor de dag komen want naast alle functionele pré’s, is deze fiets ook nog hartstikke mooi.
– 60 Nm motor, traploos schakelen
– Toelaatbaar gewicht van 170 kg
– MIK dragersysteem

Bestel de fiets hier

 

Lees ook
‘Wat ik leerde van een simpel fietstochtje met mijn zoon’ >

 

Spirit Carry N3

Door de enorme ruimte tussen het stuur en het zadel is het plaatsen van een kinderzitje een fluitje van een cent. Het frame zelf is gemaakt van stevig, zwaar staal, waardoor je extra goed op de weg ligt. Deze comfortabele damesfiets heeft een terugtraprem en een lage instap.
– Geen versnellingen
– Terugtraprem
– Extra ruimte tussen zadel en stuur

Bestel ‘m hier

 

Gazelle Miss Grace

Hou je van felle kleuren? Dan is deze roze fiets het model voor jou. Net als de andere moederfietsen is de ruimte tussen zadel en stuur lekker groot. En met drie óf zeven versnellingen hoef je niet bang te zijn dat je de longen uit je lijf trapt. Daarbij kan dankzij de praktische voordrager vrijwel alles mee. De spullen zitten steeds in het zicht, zodat er niets mee kan gebeuren.
– Duurzaam
– Eigentijds design
– Stuurblokkering

Koop ‘m hier

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!