Herinneringen vastleggen doe je met een van deze fototoestellen

06.04.2021 20:33
meest verkochte fototoestellen

Oké, we hebben natuurlijk allemaal een smartphone, maar niets kan tippen aan een ‘ouderwetse’ camera. Daarom op een rij: fototoestellen om zoals eerder plaatjes mee te schieten.

Fujifilm Instax mini 11

Deze polaroidcamera is de perfecte mix van ouderwets en modern fotograferen. Met slechts één druk op de knop maak je een foto die er per direct in creditcard-formaat uitrolt. Hartstikke leuk natuurlijk om met bezoek het moment vast te leggen en een fotootje mee te geven als aandenken. En die fotomuur of een klassiek album heb je met deze camera ook zo voor elkaar.
– Verkrijgbaar in meerdere kleuren
– Zonder display
– Simpel in gebruik

Bestel ‘m hier

 

Sony Cybershot DSC-H300

De Sony Cyber-shot is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een goede digitale camera, maar er niet te veel geld aan willen uitgeven. Wat zo speciaal is aan dit model? Met de ingebouwde 35x optische zoom – een van de krachtigste zoomlenzen voor de Cyber-shot – kun je alle foto's maken die je maar wilt. En de SteadyShot-technologie zorgt voor stabiele beelden, ook al sta je zelf niet stabiel.
– Kan 360˚ panoramafoto's maken
– Hoogwaardige HD-films (720p)
– 35x optische zoom

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
Wendy van Dijk deelt vakantiefoto van haar dochter (mét bijzondere boodschap) >

 

Agfa wegwerpcamera

Never change a winning… fototoestel. En dat geldt al helemaal voor deze wegwerpcamera, want zeg nou zelf: hoe spannend was het om na de vakantie al die beelden te gaan ontwikkelen?
– 27 kleurenfotos
– Met flits
– Ideaal voor een bruiloft

Koop ‘m hier

 

Canon Eos 2000D met lens, cameratas en geheugenkaartje

Met deze set ben je gelijk helemaal klaar om aan de slag te gaan. Je ontvang niet alleen de body van de camera, maar ook een tas, geheugenkaartje en een steengoede lens om de scherpste foto's van je kind te maken. De camera is voorzien van 24,1 megapixel sensor en door de Canon Connect-app deel je de foto’s snel met iedereen. Ook bevat de camera een handige hulpstand waarmee iedereen (ja, écht iedereen) kan leren om een betere fotograaf te worden.
– 24,1 megapixel
– Full HD video
– Met wifi

Bestel de camera

 

Sony compact camera DSC-WX350

Achter elke mooie foto schuilt niet alleen een goede fotograaf, maar ook goede techniek. Deze camera is voorzien van een goede optische zoom, lens en LCD scherm en daarmee een hoogstandje in zijn domein. Ben je vaak op pad, dan komt het compacte formaat al helemaal goed uit.
– 18,2 megapixel
– 20 x optische zoom
– Full HD video

Hier koop je de camera

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >