Dít zijn de beste kindertablets van dit moment

16.07.2021 12:30
beste kindertablet

Bij het opvoeden van een kind hoort anno nu ook een stukje ‘digitaal wijs maken’. Dat gaat top met een kindertablet, die af en toe tevens kan dienen als perfect vermaak om jou even een moment voor jezelf te gunnen. 

Heb je besloten om er één in huis te halen voor je kroost? Kek Mama zocht uit waar je precies op moet letten bij je aanschaf én selecteerde enkele van de beste exemplaren.

 

1. Kurio – Tab Connect Studio 100

Niet omdat wij het de beste vinden, maar omdat de Consumentenbond de tablet heeft bekroond tot beste kindertablet, hoort de ‘Tab Connect’ van Kurio thuis in dit lijstje. Deze tablet met een 7 inch scherm (én aantrekkelijk Studio 100-thema) kun je monitoren en je blijft gemakkelijk in contact met je kind. Verder is-ie veilig 2.0: dankzij het Kurio ‘Genius filteringssysteem’ worden meer dan 34 miljard URL’s gefilterd. Hij zit bomvol geprogrammeerde kindercontent en heeft een 2.0MP camera.
– Android 8.1 GO
– Geheugen: 16GB (uit te breiden met SD-kaart tot 32GB)
– Veilig voor ogen met Blue light-protection 

Ja, deze tablet gaat het worden

 

2. Samsung Galaxy Tab – CoolBlue

De Samsung ‘Galaxy Tab A7 Lite 32GB’ is een tablet voor het hele gezin. Op dit lichtgewicht exemplaar kunnen kinderen veilig kennismaken met de digitale wereld dankzij de Samsung Kids Mode. Is hun schermtijd voorbij en ben jij aan de beurt, dan kijk je ook je favo series, speel je spelletjes en check je je socials met het grootste gemak.
– 8,7 inch HD-ready scherm
– Geheugen: 32GB (uit te breiden met SD-kaart tot 1TB)
– Veilige ‘Samsung Kids Mode’

Dit is perfect voor mij en mijn kind(eren)

 

Lees ook
Kindertablet kopen? Híer moet je op letten

 

3. Pebble Gear Disney-tablet

De speciaal voor kinderen ontwikkelde Disney-tablet van Pebble Gear zal alleen al qua looks meteen een schot in de roos zijn, helemaal in de stijl van de favoriete Disney-karakters van je kind. Maar ook inhoudelijk draait de kindomgeving op deze fijne, veilige tablet om zijn of haar idool uit Frozen, Cars, Toy Story of Mickey. De tablet heeft een 7 inch beeldscherm en 16 GB intern geheugen, uit te breiden tot 128 GB.
– Android 8.1
– Veilig voor ogen met Blue light-protection 
– Geen in-app-aankopen of advertenties

Wauw, dit gaat mijn kind geweldig vinden

 

4. Cammy Kids Tablet Robust

Ook deze Cammy ‘Kids Tablet Robust’ beschikt over een veilige (en voor ouders gebruiksvriendelijke) kindermodus zodat kinderen in een veilige omgeving kunnen surfen, leren en spelen, maar ook volwassenen kunnen de tablet gebruiken. De ‘Robust’ is voorzien van een voor- en achtercamera, en het scherm heeft tevens ‘oogbescherming’. Pluspunt is de lange batterijduur, die de tablet ideaal vermaak maakt voor langere reizen: kijk tot wel 7 á 8 uur films zonder op te laden.
– Android 9.0
– Geheugen: 32 GB (uit te breiden met SD-kaart tot 128 GB)
– Extra lange batterijduur (3500mAh)

Yes, dit exemplaar lijkt me precies wat ik zocht

 

Nog een keer goed doornemen wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het kopen van een kindertablet? Dit overzicht helpt je op weg.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >