In samenwerking met Kek Mama

Dit heb je nodig voor een ontspannen en stylish kerst

24.11.2023 10:42
Beeld: Primark

Iedereen blij maken terwijl je de leukste versie van jezelf blijft, is daar soms een cursus voor? Tip van de redactie: maak het jezelf niet te moeilijk en koop alle cadeaus bij één winkel, Primark.

All you need is…

Dit jaar is het niet Robert ten Brink die je verrast, maar de uitgebreide collectie van Primark. Met een enorme collectie aan accessoires tover jij jouw huis om in een knus kersttafereel. All you need is Primark. Van kussentjes tot knuffels en van kaarsen tot ornamenten voor in de boom.

Beeld: Primark

Warme truien en hete koffie

De perfecte kerstochtend. Uitgebreid ontbijten, cadeautjes uitpakken en de kinderen kunnen heerlijk spelen. Je hebt héél even geen kind aan ze, hopelijk lang genoeg om je koffie eens warm te kunnen drinken. Met de heerlijke kersttruien die je vindt bij Primark kleed je de hele familie aan. Groene tip: je kunt het hele gezin kleden in The Grinch collectie

Beeld: Primark

Eindeloos decoreren

Je kunt uren besteden aan het aankleden van de kersttafel. Primark maakt het je makkelijk: bordjes, kaarsenhouders, placemats en servetten. En natuurlijk verschijn je aan het diner in je mooiste outfit. Dat de kinderen het na vijf minuten zat zijn, vergeten we voor het gemak even.

Alles wat je op de foto’s ziet is te koop bij Primark. Oké, behalve de hond. Met de enorm uitgebreide kerstcollectie is Primark  de one-stop-shop voor al je kerstinkopen. Van outfits tot cadeaus en van aankleding tot inpakpapier. Wel zo gemakkelijk in die toch zo zo drukke maand.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Primark.