De handigste kinderstoelen om eten aan tafel makkelijker te maken

13.04.2021 09:09
populairste_kinderstoelen

Kan je kind zelfstandig in een zithouding komen en vervolgens ook goed rechtop blijven zitten? Dan is het misschien tijd voor een kinderstoel. Je kind kan zo aanschuiven aan tafel en het eten en spelen zal makkelijker gaan. We zetten de handigste voor je op een rij:

Puck kinderstoel

Deze kinderstoel is geschikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten – meestal vanaf ongeveer 6 maanden. Hij is in hoogte verstelbaar, lekker licht en makkelijk uit elkaar te halen. Oh, en ook nog hartstikke fijn geprijsd.
– Verstelbare voetensteun
– Met eetblad
– Afmetingen met lange poten: lengte 58 cm, breedte 59 cm, hoogte 88 cm

Bestel ‘m hier

 

Bo Jungle B-Dinner

De kinderstoel met eetblad is naast de meegroeistoel waarschijnlijk de bekendste variant. Deze comfortabele Wheely Kinderstoel is makkelijk en klein inklapbaar dus handig op te bergen en mee te nemen. De kinderstoel wordt standaard geleverd met 5-punts veiligheidsgordel. Zo heb je een zeer veilige, compacte en comfortabele kinderstoel in huis voor je kleintje
– Rugleuning, voetensteun en eetblad in 3 standen verstelbaar
– Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden (maximaal gewicht 40 kg)
– Afmetingen ingeklapt: lengte 50 cm, breedte 33 cm, hoogte 68 cm

Bestel ‘m hier

 

Bumbo multi seat kinderstoel

De Bumbo multi seat is een kinderstoel, eetstoel en stoelverhoger in één. Je start vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten en kan het gebruiken tot hij/zij ongeveer 3 jaar oud is (of maximaal 15 kg. weegt).
– Driepuntsgordel
– Uitneembare verkleiner
– In hoogte verstelbaar

Bestel ‘m hier

 

Hauck Alpha+ Kinderstoel

De Alpha+ is een veelzijdige kinderstoel die een leven lang meegroeit. Hij is namelijk van baby (met de optionele bouncer) tot 12 jaar te gebruiken. In de Hauck-collectie vind je verschillende stoelverkleiners die je kunt gebruiken in deze kinderstoel.
– Vijfpuntsgordel
– Houten materiaal
– Afmetingen: lengte 48 cm, breedte 48 cm, hoogte 80 cm

Koop ‘m hier

 

Lees ook
Deze moeders hanteren strikte opvoedregels: ‘Ik deel strafpunten uit aan tafel’ >

 

Deze kinderstoel heeft een moderne look met gewatteerde, ecologische leatherlook bekleding en is makkelijk schoon te maken. De poten hebben een anti-slip functie zodat de kinderstoel veilig op zijn plek blijft staan. Het eetblad is verstelbaar in verschillende posities zodat je altijd een comfortabele positie voor je kindje vindt. Ook is het eetblad afneembaar.
– Afneembaar, verstelbaar eetblad 
– Stijlvolle houten poten
– Afmetingen: lengte 52 cm, breedte 54 cm, hoogte 84 cm 

Klik ‘m naar huis

 

Puck Luuk kubus kinderstoel 

Deze Puck Luuk kubus kinderstoel kan op twee manieren gebruikt worden: als kinderstoel en Tafel-Stoel-Set. Je kunt de stoel dus op het tafeltje zetten, zodat de stoel hoger wordt en hij minder ruimte in beslag neemt. Je kunt de stoel en het tafeltje ook los van elkaar halen en apart zetten. Zo kan-ie jaren mee, bijvoorbeeld als werkhoekje, knutselhoekje of kinderbureau. 

– Inclusief eetblad
– Inclusief veiligheidsriempje
– Eenvoudig schoon te maken

Hier bestellen

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!