In samenwerking met Kek Mama

Back to school: tijd om terug te blikken op de mooiste vakantiemomenten

11.09.2023 08:10

De zomervakantie is (bijna) voorbij; hoog tijd om terug te blikken op de fijnste vakantiemomenten met je kind. En ja, dat kan natuurlijk aan de hand van die oneindige filmrol op je telefoon, maar samen door een fotoboek bladeren is toch veel leuker? 

MyFUJIFILM heeft daarom speciaal voor jou als Kek Mama-lezer een knallende korting op premium- en basic fotoboeken. Je hebt immers al genoeg geld uitgegeven aan je vakantie ;).

Generatie op generatie

Het aanbod bij MyFUJIFILM – je weet wel, die van de fotorolletjes en instax – is reuze. Niet zo gek ook, ze zijn al generaties lang hét merk als het gaat om foto’s printen. Alleen hebben de fotorolletjes nu plaatsgemaakt voor fotostickers, -puzzels, -magneten, -mokken, -canvas, -kalenders en natuurlijk fotoboeken. En die laatstgenoemde kan jij nu dus voor een prikkie laten maken. Alleen nog even kiezen voor welk boek of welke print je gaat. Komt-ie:

1. Basic fotoboek

Deze fotoboeken lijken het meest op een traditioneel boek met een normale boekbinding – perfect dus om samen in bed te bekijken voordat je kind gaat slapen. Wil je een keer wat anders? Kies dan voor de softcover. Dan lijkt jouw fotoboek net een magazine.

2. Premium fotoboek

Door de dikte van het fotopapier lijkt de premium-variant van MyFUJIFILM een heus koffietafelboek; ideaal geschikt dus voor grote foto’s of panorama’s en heerlijk om doorheen te bladeren als je na een drukke ochtendspits even bijkomt aan tafel. De boeken gaan jarenlang mee en zijn – extra fijn – bestemd tegen kliederige kleuterhandjes en morsen.

3. Mini fotoboek

Wil jouw kind op school vertellen over zijn vakantie? Of wil je opa en oma een leuk souvenir geven? Dan is een mini fotoboek fantastisch. Niet alleen omdat je ‘m in een handomdraai samenstelt, ook omdat je het boekje zo in je tas stopt.

4. Retro prints

Deze afdrukken zien eruit alsof ze rechtstreeks uit de jaren ’70 komen. Hartstikke leuk om op de koelkast te plakken of een fotowand te maken in de slaapkamer van je kind. Zo word je keer op keer herinnerd aan de leukste vakantiemomenten.

En, keuze gemaakt? Selecteer jouw mooiste vakantiefoto’s, gebruik de code FUJI50 (geldig tussen 14 augustus en 24 september) op MyFUJIFILM en profiteer van 50% korting op alle fotoboeken (niet geldig op de retroprints)!