Altijd schaduw bij de hand: shop deze parasols voor de kinderwagen

29.05.2021 06:12
parasols voor kinderwagen Beeld: Getty Images

De zomer staat voor de deur, de terrassen zijn weer open en steeds meer uitjes zijn mogelijk. Met je baby van het lekkere weer gaan genieten, staat daarom vást al op je planning. Maar nu de temperatuur stijgt en de zon langer en feller schijnt, moet je je kind wel extra beschermen tegen die warmte. Een parasol voor op de kinderwagen is daarvoor de belangrijkste aanschaf.

Om jou het nodige zoekwerk te besparen zochten wij vast verschillende, universele exemplaren voor je op. Heb jij weer meer tijd om in de zon te zitten.

 

1. Elodie Details – parasol ‘Dots of Fauna’

Veel parasols voor kinderwagens zijn rechttoe, rechtaan, simpel en… zwart. Het mooie merk Elodie Details, dat bekendstaat om de fijne prints en dikwijls een vleugje glamour, heeft als tegenhanger een spectaculairder exemplaar ontworpen. Het is met stip de sierlijkste parasol op de markt, met een elegante vorm waar de ingang van de Efteling bij verbleekt. Naast mooi is-ie ook handig: de parasol is in diverse richtingen te draaien.
– UPF50-bescherming
– Ø62cm, 85cm lang
– draait in alle richtingen

Ja, hier zie ik mezelf wel mee lopen

 

2. Titaniumbaby – parasol black

Het tegenovergestelde van het vorige exemplaar is de parasol van Titaniumbaby. Hij is simpel en zwart (maar ook verkrijgbaar in vele andere kleuren), waardoor het geen echte eyecatcher is, maar wel één die overal bij past. Daarnaast is-ie makkelijk te bevestigen, in alle richtingen te buigen én zeer gunstig geprijsd. En het belangrijkste is dat-ie doet wat-ie moet doen: je kindje tegen de zon beschermen dankzij polyester doek met UV-coating.
– UPF50-bescherming
– Ø73cm, 80cm lang
– Goedkoop geprijsd

Deze basic parasol wil ik hebben

 

Lees ook
Zó hou je de kinderwagen koel met warm weer (en dit moet je juist níet doen)

 

3. Bellasol – parasol ‘Leopard Black/Grey’

Bellasol, ook zo’n merk dat vindt dat een zonbeschermer voor op de kinderwagen niet alleen praktisch maar ook aantrekkelijk moet zijn. Ze maken de parasols in diverse toffe prints, waaronder panter, marmer en bloemen. Je haalt de parasol ook makkelijk uit elkaar: je kunt ‘m losklikken van de clip, zodat je die niet steeds los hoeft te draaien van het frame.
– UPF50-bescherming
– Stevig, kan goed tegen de wind
– Makkelijk vast te zetten en los te halen

Yes, dit exemplaar past bij mijn kinderwagen

 

4. Koelstra – parasol ‘zand’

De parasol van Koelstra is gemaakt van hoogwaardige materialen en is erg stevig. Hij is op twee plekken te buigen en ook dit exemplaar kan losgekoppeld worden van de klem, zodat je die niet steeds opnieuw hoeft te bevestigen. De Koelstra-parasol wordt geleverd inclusief een handige opbergtas, zodat je ‘m makkelijk mee kunt nemen en-ie mooi blijft wanneer je ‘m niet gebruikt.
– UPF50-bescherming
– Parasolbaleinen gemaakt van stevig fiberglas
– Inclusief handige opbergtas

Deze parasol is een goede voor mij

 

5. Chicco – parasol ‘Beige’

De simpele parasol van Chicco is er in de standaard kleuren beige en zwart. Hij houdt UV-straling goed tegen en is dankzij de flexibele steel makkelijk in verschillende posities te buigen. De parasol is makkelijk te bevestigen en past op nagenoeg iedere kinderwagen of buggy.
– UPF50-bescherming
– Eenvoudig te bevestigen
– Flexibele steel

Ja, deze lijkt mij ideaal

 

Je kind koel houden in de kinderwagen? Dit moet je wel en dit juist níet doen.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!