9x met deze spullen doe je thuis aan yoga

11.08.2021 12:11
yoga spullen thuis Beeld: Shutterstock

Yoga is goed voor lichaam én geest. En wel zo fijn: je kunt het gewoon op je zolder of in je slaapkamer doen. Dus trek een sportieve outfit aan, koop één van deze yogaspullen en ga thuis aan de slag.

Legging

Natuurlijk kun je een officiële yoga-outfit kopen, maar waarom niet gewoon oefeningen doen in comfortabele, betaalbare sportkleding? Zoals deze fijne legging van Nike

– 7/8 lengte
– Paars
– Sporttight

Bestel ‘m hier

 

Shirt

Koop er dit bijpassende shirt bij en je kunt meteen aan de slag. Dankzij de stretch zit-ie heerlijk en de Dri-FIT technologie houdt je droog en comfortabel.

– Ademend
– Korte mouw
– Los vallend recht silhouet

Hier koop je ‘m

 

Yogamat

Doe je bips en benen een lol en schaf een fijne yogamat aan: zit een stuk lekkerder dan die harde vloer. Deze grijs-gele yogamat van het bekende merk Tunturi voelt zacht aan en heeft een antislip-laag. De mandala-afbeelding helpt je tijdens een mindfullness oefening om je beter te kunnen concenteren.

Een keer buiten yoga beoefenen bij mooi weer? Je neemt de mat dankzij het hengsel handig mee.

– Antislip
– 4 mm dik
– 183 x 61 cm

Hier bestel je de mat

 

Yogariem

Heb je nog weinig ervaring? Gebruik dan deze yogariem, die je lichaam ondersteunt bij het aanleren van nieuwe houdingen. Even oefenen en je gooit zó je been in je nek. 

De riem is verkrijgbaar in roze, groen en grijs en dankzij de gesp kun je ‘m gemakkelijk strakker of losser instellen.

– Voor alle soorten yogaoefeningen
– Quick-release gesp
– Ecologisch verantwoord katoen

Bestel ‘m hier

 

Nog meer tips om thuis lekker fit te blijven?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Yogablok

Ben je niet de meest lenige persoon, dan kan dit yogablok van foam je ook helpen om bepaalde yoga standen aan te nemen. Hij zorgt voor stabiliteit en extra steun voor je handen, hoofd, knieën, voeten of rug – en dat wil je, want als je je forceert ben je verder van huis.

– Schuimrubber
– Verkrijgbaar in grijs en roze
– Ook geschikt als meditatiekussen

Bestel de blokken hier

 

Kussen

Lekker relaxed mediteren doe je met dit fijne yogakussen. Of gebruik ‘m voor een zittende pose. Het kussen heeft een stevige draagband aan de zijkant en is te koop in tien verschillende kleuren.

– 33 x 15 cm
– Natuurzuiver boekweitkaf
– In zestien kleuren verkrijgbaar

Bestel ‘m hier

 

Bolster

Speciaal voor je nek, (onder)rug en knieholtes bestaat het ronde kussen, ook wel bolster genoemd. Hij ondersteunt die delen van je lichaam dankzij de vulling van boekweitkaf, die je via de rits naar wens kunt aanvullen of verminderen. De buitenkant is van katoen.

– 60 x 16 cm
– Met rits en handgreep
– Navulbare vulling

Bestel ‘m hier

 

Handdoek

Heb je niet de luxe van een airco in je kamer, dan is de kans groot dat al die uitdagende yogaposes je een tikkie verhit maken. Deze yogahanddoek kun je veilig gebruiken dankzij de antislipmaterialen. Zo voorkom je dat je uit balans raakt én hij neemt alle vochtdruppels goed op.

– Antislip
– Waterabsorberend
– Verkrijgbaar in grijs en lila

Koop ‘m hier

 

Yogawiel

Wist je dat yoga ook voor je kind heel ontspannend kan zijn? Komt mooi uit, want samen aan yoga doen is nog veel leuker dan in je uppie. Zeker met zo’n interessant yogawiel (waarmee jij mooi je stabiliteit en balans behoudt)

– Rubber
– Voor rekken en strekken
– Voor heupen, schouders, borst en rug

Hier bestel je het wiel

 

Lees ook:
Moeder doet knotsgekke yogaposes met kinderen >