VIDEO: eindeloos combineren met de maxi dress

28.06.2017 08:51

De maxi dress is zo’n kledingstuk dat je echt in je kast moet hebben hangen. Je kunt ‘m namelijk eindeloos combineren. Met een zomers sandaaltje als je naar het strand gaat met je kinderen, bijvoorbeeld. En draag je er ’s avonds een paar goeie pumps onder, heb je meteen een spetterende outfit voor dat ene feestje. In deze video laat personal shopper Kiki van Shoeby zien hoe je de maxi dress combineert.

 

Over Shoeby

Of je nou gaat werken, een etentje hebt of met je kind naar de speeltuin gaat: met de kleding van Shoeby heb je voor iedere gelegenheid een fijne outfit. En dan heeft Shoeby ook nog eens geweldig leuke kinderkleding. Shoeby heeft meer dan 230 winkels in Nederland waar je niet alleen leuke kleding kunt uitzoeken, maar waar ook nog eens een personal shopper voor je klaar staat. Hartstikke handig, want net als Kiki helpen ze je bij het zoeken naar een outfit die helemaal bij jou past. Weet je in ieder geval zeker dat je goed voor de dag komt.

 

Online

Ook online kun je op shoeby.nl jouw uitgezochte items ook nog eens supermakkelijk samenstellen om te kijken hoe een outfit staat. Hoef je de deur dus niet eens voor uit.

 

Shop hieronder meteen jouw outfit

v.l.n.r.

Stripe jurk, € 39,95
Denim jack, € 59,95

v.l.n.r.

Hoed, € 12,95
Lace Bomberjack, € 49,95

v.l.n.r.

Sandalen, € 39,95
Witte sneakers, € 49,95