Fotoserie: deze bizarre zomertrends móet je even zien

23.06.2019 11:01
bizarre zomertrends

Je bikini ondersteboven aantrekken of een plastic spijkerbroek dragen? Niet gek hoor, als je daar zelf niet op komt. Wij zetten met liefde deze en andere bizarre zomertrends van de afgelopen jaren voor je op een rij.

1. Upside down

 

????? – ? @iam_bikini

Een bericht gedeeld door Valentina Fradegrada (@valentinafradegrada) op

Hoe krijg je je bikinitop ondersteboven aan? Geen flauw idee, maar deze dame op Instagram bewijst dat het een fluitje van een cent moet zijn. Op haar Insta-profiel plaatst ze tal van kiekjes met de upside-down-bikini. Vooral de mannen zullen heel blij zijn met deze trend.

 

2. Badpak met je BFF

Op Etsy kun je een badpak bestellen met het gezicht van je beste vriendin. Heel simpel: upload één of meerdere foto’s, bestellen en klaar is kees. Je hebt de keuze uit een badpak vol plaatjes óf 1 grote afbeelding van haar gezicht. Heb je nou nét deze zomer knallende ruzie? Geen punt, bestel je gewoon een badpak met je eigen hoofd erop.

 

3. Doorzichtige broek


Foto: Pretty Little Thing

Vorig jaar probeerde een Engelse winkelketen de doorzichtige broek op de markt te brengen, zonder succes. Maar dit jaar lijkt het bizarre kledingstuk wél een trend te worden. Wij vragen ons af waarom, want zie je het al voor je: de thermometer geeft dertig plus aan en jij loopt met plakkend plastic rondom je benen? Om nog maar te zwijgen van de blikken.
 

Lees ook
Fotoserie: 10x bizarre nagels >

 

4. Jeans op z’n kop

Net zo maf als de upside-down-bikini: een spijkerbroek die je op z’n kop draagt. Waarom? Tja, da’s een hele goeie vraag.

 

5. Badpak voor mannen

 

? live your life. – @wwwhiiitneyyy

Een bericht gedeeld door Antoine Ward Jr. (@antoinewardjr) op

Ja, je leest het goed. Want je dacht toch niet dat die upside-down-bikini de gekste trend was. Je vent heeft deze zomer méér te vrezen.

 

6. Make-up voor je bum

 

Suns out bums out!✨? Who’s ready for the bank holiday weekend!???

Een bericht gedeeld door ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) op

Wie dacht dat je make-up alleen voor je gezicht gebruikt, heeft het mis. Een kunstwerk maken van je billen schijnt dit jaar dé trend te zijn op festivals. Dus: pak een bus haarspray, spuit je bips vol en beplak ‘m met glitter. De bijnaam: glitterkont. Hoe je vervolgens de rest van de dag gaat zitten, moet je zelf maar even uitvogelen.

 

7.  Handdoek en badpak in één

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#towelkini news from @todayshow @people @6abcactionnews @ct.style. *Also new color available on @specialspecialnewyork *

Een bericht gedeeld door Aria McManus (@ariamcmanus) op

Volgens trendwatchers uit Amerika wordt dit dé hype van het jaar, al vragen wij ons vooral af hoe je dat ding toch in hemelsnaam aantrekt. Toch interesse? Voor 199 dollar is-ie van jou.

 

8. De snelle planga

De Amsterdamse rapper Maradonnie heeft z’n zakken vorig jaar flink kunnen vullen door zijn (op het eerste gezicht) rare ontwerp: de snelle planga – wat een knap staaltje marketing wel niet kan doen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >