In samenwerking met Kek Mama

Bloemen waar we blij van worden

16.10.2016 13:12

Ze zijn verser dan vers, want ze komen recht van de kweker. En ze zijn gewoon heel erg mooi. Anders dan anders, een tikje kunstzinnig zelfs. Geen bloem is hetzelfde. De prachtbossen van bloomon maken ons instant blij.

De eigenaren van bloomon vonden het maar niets, die goedkope en weinig inspirerende bosjes bloemen in de supermarkt en het tankstation. Dus bedachten ze een concept waarbij bloemen niet alleen zo snel mogelijk thuisbezorgd worden zodra ze bij de kweker vandaan komen, maar ook stuk voor stuk speciaal zijn. Voor dat laatste schakelden ze de hulp in van een bloemenkunstenaar. En het mag gezegd: de boeketten van bloomon zijn een feest om naar te kijken.

 

 

Makkelijk een bos op tafel

Goed nieuws: je hoeft niet eens naar de winkel voor een boeket van bloomon. Kun je gewoon online bestellen. Kwestie van een maat kiezen – er zijn bossen in maat Small, Medium en Large – en klaar ben je. En als je kiest voor de bloemenservice van bloomon, krijg je – wekelijks of maandelijks, het is maar net waar je voor kiest – een verse bos op tafel. Makkelijker kan dus niet.

 

Ook zo’n vrolijke bos op tafel? Bestel hier.