8x snelle kapsels voor de feestdagen

13.12.2018 15:01
snelle kapsels feestdagen Beeld: Shutterstock

Van een korte kuif tot krullen zonder krultang: deze kapsels zijn hartstikke makkelijk en zien er ook nog eens feestelijk uit.

1. Net een bruid

Wil je er deze feestdagen spetterend uitzien? Check dan deze video van de Belgische Silke. Zij werkt regelmatig als kapster op feesten en bruiloften, dus ze weet als geen ander hoe je een geweldig kapsel kunt maken. In deze video legt ze stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan. 
 
 

2. Zo gepiept

Linda Harmsen heeft superlange lokken en kan daar heel wat mee, zoals ze in deze video laat zien. Laat je inspireren door één van deze vijf kapsels: bij de kerstdis denkt je familie dat je er uren aan hebt zitten zwoegen, maar in werkelijkheid ben je een paar minuutjes bezig geweest. 

 

3. Van knot tot krul

De Amerikaanse Kayley laat in deze video zien hoe je zeven verschillende mooie feestkapsels maakt. Ze gebruikt slechts een paar speldjes en wat kerstversieringen en haar handen doen de rest. Oké, het vergt misschien wat oefening, maar dan heb je wel wat. 

 

Lees ook:
5x toffe feestkapsels voor lang haar > 

 

4. Krultang in de aanslag

Haarstylist Kayley Melissa creëert drie geweldige feestkapsels. Van krullen tot het opsteken van kort haar. Voor de coupes gebruikt ze veel verschillende krultangen, maar dat is nergens voor nodig. Met wat haarspeldjes en je eigen krultang zijn deze looks veel makkelijker dan het lijkt.

 

5. Warrige kuif

Martine van LifeLiveGorgeous laat in deze video zien hoe ze haar warrige kuif voor elkaar krijgt – komt geen krultang of föhn aan te pas. Alles wat je nodig hebt is wat haarspray en speldjes.

 

6. Pixie haarstijl

Is jouw haar te kort om te krullen of zelfs een kleine vlecht te maken? Lyndsay tovert haar normale coupe om tot een feestkapsel met een toffe faux hawk. Kost je maar een paar minuten, kun je daarna weer verder met de voorbereidingen voor oud en nieuw.

 

7. Krullen zonder krultang

Het is mogelijk om je haar te krullen zonder krultang, bewijst Janice. Haar nat maken, verzorgende olie erin, vlechten en dan gaan slapen. In het filmpje is te zien dat ze wakker wordt met een prachtige bos. Ook leuk voor andere gelegenheden.

 

8. Als je het echt niet meer weet

Weinig feestkapsels voor kort haar? Milabu laat tien alternatieven zien in een kwartier. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >