mooiste-meisjes-ter-wereld

Nog geen jaar geleden maakte de Amerikaanse Jaqi Clements een Instagram-account aan voor haar tweelingdochters Ava Marie en Leah Rose. Sindsdien vliegen hun foto's de wereld over en worden ze zelfs 'de knapste meisjes ter wereld' genoemd.

"Hun leven is enorm veranderd", vertelt Jaqi aan BuzzFeed.

Article continues after the ad

 

'Ze krijgen bijles'

Niet zo gek ook, want met meer dan een miljoen volgers worden ze geregeld uitgenodigd voor events, krijgen ze cadeaus opgestuurd en vragen fans of ze op de foto mogen. Ook staan modellenbureaus voor de twee in de rij. Jaqi: "Toch vind ik dat ze naar school moeten blijven gaan: ze mogen alleen in het weekend werken of na schooltijd, zodat ze geen enkele les missen. En tijdens een shoot is er ook een leerkracht aanwezig die hun bijles geeft."

 

'Te jong'

De meisjes staan overigens niet het hele weekend voor de camera: Avan en Leah hebben nog veel meer hobby's. Zo zitten ze op zwemles, dansles en fietsen ze graag. Zich bemoeien met de Instagram-pagina? Daar vindt hun moeder ze nog te jong voor: “Ze hebben geen toegang tot het account, maar mogen wel af en toe wel een vraag verzinnen voor hun volgers. Ik post die dan en laat ze achteraf de antwoorden zien."