Zet die koffers maar klaar: win een gezinsvakantie bij Center Parcs

31.05.2023 15:14
center parcs

Wat is er fijner dan een week met je gezin relaxen, zwemmen, spelen en genieten in de natuur? En nog helemaal gratis ook. Doe snel mee en maak kans op een vakantie bij Center Parcs.

Vakantie met je gezin – je weet wel, die weken dat je helemaal ontspant en opgeladen weer thuiskomt… Nou, niet altijd, maar wél als je verblijft in een huisje dat van alle gemakken is voorzien en op een park waar naar hartenlust gezwommen en gespeeld kan worden. Of je kinderen zich nu uren willen vermaken op het klimrek, duizend keer van de waterglijbaan gaan of op ontdekkingstocht willen in het bos, de parken van Center Parcs liggen vaak midden in de natuur én er is genoeg te doen voor kinderen.

Win een week vakantie

Als je meedoet aan onze actie maak je kans op een week vakantie in een vierpersoonscottage op een Center Parcs-park naar keuze (in Nederland). En je krijgt er ook nog ontbijt bij! Het enige wat je hoeft te doen is de koffers pakken en genieten maar.

Om kans te maken, vul je het aanmeldformulier hieronder in.

*Verblijf o.b.v. van vier personen in een park naar keuze in Nederland, inclusief ontbijt in de cottage. Periodes tijdens zomervakantie en herfstvakantie uitgesloten van de actie.