Voor jezelf of om cadeau te doen: win een home essentials pakket van Marie-Stella-Maris

18.12.2023 10:24
WIN: 5x home essentials pakket van Marie-Stella-Maris t.w.v. €60

De feestdagen zijn ontzettend gezellig, maar laten we eerlijk zijn: ze brengen behoorlijk wat stress met zich mee. Het huis moet versierd, er moet eten op tafel en er moet ook voor iedereen een cadeau worden bedacht. Nou, over dat laatste hoef jij niet meer te stressen, want wij hebben het perfecte cadeau voor je gevonden. En die kun je gewoon winnen!

Wij geven namelijk vijf keer een home essentials pakket van Marie-Stella-Maris weg ter waarde van € 60. Met zo’n cadeau kun je wel aankomen! Maar je kunt het ook gewoon voor jezelf houden natuurlijk.

Dit pakket wil je hebben!

Wat vind je in dit heerlijke pakket? De iconische geurstokjes van Marie-Stella-Maris (250 ml), de nieuwste navulbare luxe geurkaars (300 gr) met 100% natuurlijke en vegan was gemaakt van raapzaad- en kokosolie én een doosje lucifers. Dat alles in de geuren No.08 Nuit des figues en No.12 Objects d’Amsterdam. Met al dit lekkers tover je je huis om in een oase van heerlijke geuren. Geloof ons: dat wil je!

Goed voor de wereld en je portemonnee

Nog even over dat navulbare aspect: dat is dus echt superhandig. Bij Marie-Stella-Maris kun je navulverpakkingen kopen voor je kaarshouder. Zo hoef je die mooie houder niet weg te gooien en heb je voor minder geld een gloednieuwe kaars. Ook kun je de geuren zo lekker afwisselen! Ook voor je geurstokjes kun je een navulling kopen. Beter voor de portemonnee én het milieu. Met Marie-Stella-Maris draag je sowieso bij aan een betere wereld, want van iedere aankoop doneert het merk structureel aan schoon drinkwater projecten wereldwijd.

Win een home essentials pakket van Marie-Stella-Maris

Deze winactie is gesloten

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama en Marie-Stella-Maris je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgen (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven).

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief