Doe mee en win: wij mogen vijf keer de volledige lijn van De Tuinen Premium weggeven

08.01.2024 17:09
Doe mee en win: wij mogen vijf keer de volledige lijn van De Tuinen Premium weggeven

New year, new you! Staat meer me-time en selfcare bovenaan jouw lijstje met goede voornemens? Doe dan zeker mee aan deze winactie, want we mogen iets fantastisch weggeven.

Namelijk vijf keer een volledige lijn van De Tuinen Premium. En dat niet alleen: je krijgt de producten die precies passen bij jouw huidtype.

De Tuinen Premium

De drie verschillende lijnen bevatten de perfecte producten voor ieder huidtype en ieder doel. Is jouw doel om je huid meer te laten stralen en om de boel eens lekker te hydrateren? Dan zijn de producten boordevol vitamine C en hyaluronzuur iets voor jou. Wil jij je huid regenereren, ofwel vernieuwen? Dan zijn producten met het plantaardig ingrediënt bakuchiol iets voor jou. Is anti-aging jouw doel? Dan kun je het beste kiezen voor collageen en niacinamide in je producten.

Actieve ingrediënten

Misschien klinken al deze ingrediënten met moeilijke namen wat ingewikkeld voor je, maar we kunnen je één ding vertellen: je wil ze! Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal actieve ingrediënten zijn. Dat betekent dat dit het bestanddeel in je huidverzorging is dat écht het probleem aanpakt. De Tuinen Premium collectie heeft drie verschillende lijnen en iedere lijn bevat producten met een hoger percentage van meerdere actieve ingrediënten die het beste in de huid naar boven halen. En er is een match voor iedereen! En jij kan een van de drie lijnen winnen.

Doe mee en win

Deze winactie is gesloten.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief