In samenwerking met Kek Mama

Win: ben jij de eerste in Nederland die deze toffe handsfree elektrische kolf van Elvie Stride probeert?

17.10.2022 10:29
Kolven

Eindelijk, Elvie Stride lanceert een draagbare borstkolf met prestaties van ziekenhuiskwaliteit waar je geen stopcontacten en draden voor nodig hebt. Zo ben jij vrij om te kolven waar je maar wilt. Met de borstkolf kun je krachtig en tóch comfortabel kolven, zodat jij de regie in handen hebt. Wil jij weten hoe dat precies zit? Of er eentje winnen? Lees dan vooral even verder.

Handen vrij en me-time

Borstvoeding geven en afkolven kan soms best een uitdaging zijn. Tijdens het kolven voel je je al gauw beperkt in je beweging door snoeren, flessen of stopcontacten. Gelukkig is hier wat op gevonden. De Elvie Stride is een handsfree elektrische kolf van ziekenhuiskwaliteit, waarmee jij op je gemak afkolft, met de beste afkolfprestaties. En zó fijn: met losse handen. Heb jij ondertussen gewoon je handen vrij voor een ommetje, een lekkere cappuccino of een ander momentje voor jezelf.

Lekker stil en licht

 Het zit namelijk zo. Met een gewicht van minder dan 150 gram per cup verzamelt de Elvie Stride melk in je bh zonder dat jij last hebt van bungelende flesjes of draden, waardoor je handen en je lichaam gewoon vrij kunt bewegen. De borstkolf, met een tof elektrisch motortje van ziekenhuiskwaliteit, voelt ook nog eens licht en compact aan en is superstil. Elvie Stride geeft je daardoor de kans om op je gemak en eigen voorwaarden te kolven en is niet eens zichtbaar in je bh. Zonder dat storende geluid: zo voel jij je ook vast geen melkkoe meer.

Elvie App

Ook handig: deze borstkolk kun je ook verbinden met de (gratis) Pump with Elvie app, waarmee je de kolf op afstand bedient, jouw voorkeursinstellingen opslaat en je de kolfgeschiedenis bijhoudt. – hoef je niet steeds je shirt omhoog te doen om alles te checken. Wel zo fijn.

Win de Elvie Stride

Wil jij één van de eerste vrouwen in Nederland zijn die dit toffe nieuwe product uitprobeert? Maak kans op een Elvie. Klik hier en doe mee!