Prénatal Mega Mazzeldagen: de grootste kortingsweek van het jaar

24.03.2023 18:10

Ben je zwanger of heb je net een kleintje gekregen? Of zoek je een mooi cadeau voor een pas bevallen vriendin? Dan weet je ongetwijfeld hoeveel spullen er nodig zijn voor de babyuitzet of voor de jaren daarna (veel, heel veel) en wat dat kost (een godsvermogen). Gelukkig zijn er nu de Mega Mazzeldagen.

Zo shop jij alle items die jij nodig hebt met korting, tot wel 20%!

Wanneer zijn de Mega Mazzeldagen van Prénatal?

De Mega Mazzeldagen bij Prénatal vinden jaarlijks plaats in het voor- en najaar. In 2023 start de eerste kortingsweek van de Mega Mazzeldagen van 24 t/m 2 april en richting het naseizoen zal dit in september gepland zijn. Houd deze data dus goed in de gaten en zet het in je agenda!

Ontdek hier de hoge korting tijdens de Mega Mazzeldagen

Tijdens de kortingsweek bij Prénatal ontvang je op het grootste assortiment 20% korting. Op veel andere kostbare producten van A-merken kun je tot wel 40% korting krijgen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je op een rij gezet:

* Let op! Bij sommige categorieën zijn bepaalde merken uitgesloten of gelden er voorwaarden.

Prénatal Mega Mazzeldagen: waarom mag je dit niet missen?

De Mega Mazzeldagen bij Prénatal zijn dé dagen om je babyuitzet aan te vullen of om cadeautjes te kopen voor vrienden en familieleden die zwanger zijn of net een kleintje hebben gekregen. Tijdens deze kortingsweek kun je namelijk flink besparen op de aanschaf van bijvoorbeeld een kinderwagen, autostoeltje, babykleding, speelgoed en nog veel meer. Maar wees er snel bij, want voor je het weet zijn de leukste artikelen uitverkocht!

 

Dit zijn onze tips voor tijdens het shoppen bij de Mega Mazzeldagen

Goede voorbereiding is het halve werk, daarom is het handig om een wensenlijstje samen te stellen met producten die je nodig hebt of graag wilt hebben. Houd dit lijstje bij de hand tijdens het shoppen. Zo voorkom je dat je iets vergeet of dingen koopt die je eigenlijk he-le-maal niet nodig hebt!