Winnen: 5 x een alles-in-één harde koffer van MŌSZ

14.09.2023 10:00

Je gaat op reis en neemt mee… de alles-in-één harde koffer van MŌSZ natuurlijk! Deze heeft genoeg ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt en is tegelijkertijd licht genoeg dat je je geen ongeluk tilt. En dan ziet ‘ie er ook nog eens uit als een plaatje!

De zoektocht naar de perfecte koffer kan best lastig zijn. Die mooie is na een rondje op de bagageband toch net (of véél) minder mooi. Die degelijke is toch wat lomp. En die betaalbare… nouja, toch niet zo duurzaam. Je hoeft nu niet verder te kijken, want de MŌSZ Lauren-serie middelgrote koffer is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een alles-in-één harde koffer.

De koffer is ontworpen om reizen gemakkelijker en georganiseerder te maken, zodat je volop kan genieten van je reis in plaats van je zorgen te maken over je bagage. Of je nu een weekendje de hort op gaat of een lange reis maakt; de Lauren middelgrote koffer houdt je spullen veilig en georganiseerd.

Alles-in-één

Tuurlijk, hij is stijlvol, maar de Lauren-serie middelgrote koffer lila is ontworpen met het oog op functionaliteit. Hij meet 44 x 26 x 66 cm en weegt slechts 3,4 kg, zodat hij je onderweg niet zal ophouden. En je er nog een jurkje (of drie, vier) extra in kan stoppen natuurlijk. De buitenkant is gemaakt van een hoogwaardig polycarbonaat/ABS-mengsel dat zowel licht als duurzaam genoeg is om alles te weerstaan wat het leven onderweg met zich meebrengt. Het TSA combinatieslot zorgt ervoor dat alles binnenin veilig blijft, terwijl de vier dubbele 360° wielen het verplaatsen op luchthavens of in hotellobby’s eenvoudig en moeiteloos maken.

Pakken maar!

Binnenin de koffer zijn er twee aparte compartimenten die veilig kunnen worden afgesloten met het TSA-combinatieslot; één kant bevat twee vakken met rits voor extra opslag van kleine voorwerpen zoals sieraden of elektronica, terwijl de andere kant verpakkingselastiek bevat om alles georganiseerd te houden tijdens het vervoer. Bovendien heeft deze koffer een inhoud van 65 liter, wat genoeg ruimte biedt voor zelfs lange reizen van huis. Bon Voyage!

Wil jij deze koffer twv van 149,45 euro winnen? Vul dan het onderstaand winformulier in en volg MŌSZ op Instagram (@mosz_accessoires).

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama en MŌSZ je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgen (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Winnaars krijgen op 22 september bericht.