Game on: win een Nintento Switch (OLED-Model) mét spel

22.03.2024 09:00

Of je kleine nu op de bank voor de tv zit of de achterbank in de auto: met de nieuwe Nintento Switch OLED kan ‘ie overal de superheld(in) uithangen. Wij geven één keer de gameconsole mét game weg.

De Nintendo Switch OLED-Model (twv €349,99) bevat een OLED-scherm van 7 inch met levendige kleuren en een dunnere rand. De levendige kleuren en het hoge contrast van het scherm zorgen voor een rijke game-ervaring in de handheld- en tafelstijl, waardoor games tot leven komen, of het nu gaat om races op topsnelheid of spannende gevechten tegen allerlei vijanden. Solo of met vriendjes, het kan allemaal.

‘Peaches, peaches, peaches, peaches’

Het beste van dit alles? We doen er gewoon een game bij: Princess Peach: Showtime! In deze gloednieuwe game springt prinses Peach in de spotlight. Het Sprankeltheater wacht op haar, maar de voorstelling neemt een onverwachte wending wanneer Grape en haar Zure Tros de show kapen. Wat volgt is een avontuur vol drama, actie en verkleedpartijen. Prinses Peach moet alles uit de kast halen, van zwaardvechten tot bakken, om de show te redden.

Winnen? Vul dan het onderstaand winformulier in en volg Kek Mama en Nintento Switch op Instagram. Meedoen kan tot 29 maart. De winnaars krijgen daarna bericht.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

Deze winactie is gesloten

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama