Deze meegroeistoel is de eyecatcher voor je interieur (en kun je nog winnen ook)

24.10.2021 11:40

Kan jij wel een hoogwaardige en veelzijdige stoel gebruiken? Eentje die meegroeit met je kleine, ook als ‘ie niet meer zo klein is? Dan is dit dé winactie voor jou.

De LEMO stoel is ontworpen met een intuïtief en minimalistisch ontwerp dat geschikt is voor de hele familie. Vanaf 0 jaar tot maar liefst 99 jaar oud, deze stoel groeit met je mee. Met gemak kun je de stoel aanpassen van een kinderstoel naar een volwassen stoel. Voor baby’s kan de LEMO al gebruikt worden vanaf de eerste maand in combinatie met de LEMO Bouncer.

Gemaakt van duurzaam aluminium met een essenhouten zitting, komt de LEMO stoel in verschillende lichte kleuren zoals grijsgroen, roze, sand en stijlvol zwart. Deze veelzijdige stoel past perfect bij elk interieur en is een ware eyecatcher.

Wat moet je doen om te winnen?

Deze winactie is gesloten.

Over CYBEX

CYBEX, opgericht door Martin Pos in 2005, is een toonaangevend merk dat zich richt op het ontwikkelen van veilige en comfortabele kinderproducten voor moderne gezinnen. Het Duitse bedrijf hanteert het CYBEX D.S.F. innovatieprincipe, wat staat voor een unieke combinatie van onderscheidend design, de hoogste veiligheidsnormen en slimme functionaliteit.

Met de LEMO stoel heeft CYBEX weer laten zien waar ze voor staan: kwaliteit, gebruiksgemak en stijlvol ontwerp. Deze stoel is niet alleen een praktische keuze voor gezinnen, maar ook een statement piece in je interieur.

Deze winactie loopt van 27 november tot 4 december. De winnaar krijgt 4 december bericht.