Wat goéééd: deze gellakstickers wil je winnen!

04.03.2024 14:08
Beeld: Studio Martijn Senders

Altijd gedroomd van perfecte nagels, zonder uren in een salon te zitten of er honderden euro’s aan kwijt te zijn? Kan gewoon! Maniac heeft gellakstickers ontwikkeld waarmee je binnen een paar minuten de mooiste nagels hebt. Super easy en de beste kwaliteit. En het allerfijnst is… dat jij kan ze kan winnen.

Van opvallende panterprint tot altijd goed-rood: Maniac heeft talloze designs en kleuren om uit te kiezen. De stickers zijn gemaakt van zeven lagen gel en blijven zeker twee weken zitten, zonder haakjes. Helemaal kidsproof dus. Ook omdat ze er in mum van tijd op zitten. Kwestie van plakken, bijknippen, vijlen en een topcoat erover. Laat de bijbehorende ledlamp, zo compact dat ‘ie makkelijk in je handtas past, 120 seconden z’n werk doen en je bent weer ready to go. En dat tijdens bijvoorbeeld het hazenslaapje van de kleine, al wachtend in de auto vlakbij school of tijdens het kijken van je favoriete serie… in een handomdraai heb jij salonwaardige nagels.

Nailed it

Gellakstickers zijn niet alleen makkelijker en goedkoper, ze zijn ook beter voor je nagels. Bij het verwijderen heb je geen chemicaliën nodig en beschadigen je nagels niet. Maniac is eerlijk gemaakt, de producten zijn vegan, cruelty-free, en hypoallergeen (15-free and HEMA-free). Anna Nooshin, Joann van den Herik, Chelsey Weimar, Carolien Spoor en niemand minder dan Maxime Meiland zijn al fan.

Die laatste ontwierp een te leuke collectie. Als drukbezette en op en top verzorgde moeder weet Maxime namelijk als geen ander fijn het is om een me-time-momentje te hebben.

Wij geven maar liefst vijf keer een starterskit van Maniac weg, ter waarde van 120 euro, met daarin:

  • Maniac gel manicures van de Maxime Meiland-collectie. Deze collectie bestaat uit 3 designs; love, do it yourself en familytime
  • Maniac mini LEDLamp
  • Top Coat
  • Nagelriemolie
  • Nagelschaartje
  • Bokkenpoot

Wat moet je doen om te winnen?

Deze winactie is gesloten

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama